Sandra Đuretić je kuvala za Čolu: Otkrila koje specijalitete pevač voli, ali i šta je obavezno praktikovao kad dođe u restoran

17.11.2022

09:24

0

Iako bi neko pomislio da živi na visokoj nozi, Zdravko voli nešto sasvim drugačije

Sandra Đuretić je kuvala za Čolu: Otkrila koje specijalitete pevač voli, ali i šta je obavezno praktikovao kad dođe u restoran
Sandra Đuretić i Zdravko Čolić - Copyright 24sedam/ATA Images

Pevača Zdravka Čolića osim na nekom koncertu, retko možemo videti na drugim javnim mestima, a porodični život koji vodi daleko iza kamere baš zato je mnoge uvek intrigirao.

I dok smo se ranije pitali šta Čola radi u slobodno vreme, sada imamo prilike da čujemo njegove navike, omiljene specijalitete, pa i koliko se kuva kod njega u kući. Sve o tome ispričala je, ni manje ni više, nego pevačeva nekadašnja kuvarica Sandra Đuretić, koja je pre nekoliko godina imala prilike da mu priprema hranu u restoranu nacionalne kuhinje koji je često posećivao.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zdravko Čolić

Sandra danas ima svoj blog, a prave srpske specijalitete pripremala je ranije, između ostalog, i za Čolu koji je često bio gost ili naručivao hranu. Ona je radila u jednom poznatoj beogradskoj kafani, te je sada ispirčala kakav je Čolić u neformalnim pojavljivanjima u javnosti.

- On je bio naš redovan gost i pre svega čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije radio - otkriva blogerka, pa je zatim ispričala koja su to jela koja je Čola naručivao.

- Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo - ispričala je ona Grand online.

Instagram printscreen/unacolic
Una Čolić

Podsetimo, Čolić sa porodicom ima ogromnu kuću u Košutnjaku, a njegova starija ćerka Una poslednjih godina veoma je postala interesantna javnosti. Dok se Zdravkova supruga nikad ne pojavljuje u javnosti, Una Čolić stalno je u medijima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike