Ovo je rođeni brat Seke Aleksić za kog se pričalo da nisu u dobrim odnosima: Jedan detalj na licu ih odaje da su rod! (FOTO)

08.11.2022

22:40

0

Pevačica je jednim potezom pokazala da li je i koliko bliska sa Nedžadom

Ovo je rođeni brat Seke Aleksić za kog se pričalo da nisu u dobrim odnosima: Jedan detalj na licu ih odaje da su rod! (FOTO)
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ M.M.

Seka Aleksić privukla je veliku pažnju novim imidžom, a mnogi komentarišu da se vratila ona stara Seka koju su obožavali. Mnogo se priča i o njenoj kilaži, a ona ne krije da konstantno kuburi sa kilogramima, ali ističe da je sada u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

Poznato je da pevačica veoma drži do porodičnih odnosa, a svima je jasno koliko je vezana za svoju majku Ibrimu i koliko joj je zahvalna za sve što je postigla u životu.

Na njenom Instagramu često možemo videti fotografije njenih sinova, Jakova i Jovana, ali i ostalih članova, kako njene porodice, tako i Veljkove. Često objavljuje fotografije svog svekra i svekrve, za koju ističe da je divna žena i prava lepotica.

ATAImages/ M.M.
Seka Aleksić

Zbog Sekine prirode, javnost se svojevremeno iznenadila što se pavačica ''ograđivala'' od svog rođenog brata Nedžada Ramića, koji je, kako pišu mediji, bio optužen za iznudu. Pevačica je tada jasno stavila do znanja da to nema nikakve veze s njom, a danas je na svom Instagramu pokazala da su u odličnim odnosima.

U nastavku teksta možete videti koliko Seka i njen brat liče, a ono što je privuklo posebnu pažnju njihovih pratilaca jeste identičan mladež, koji oboje imaju iznad usana.

Aleksićeva je danas podelila snimak iz jednog studija, gde se pojavila u pratnji brata Nedžada i ovim potezom stavila tačku na spekulacije da nisu u dobrim odnosima, napisavši:

- Moj brat - uz emotikon srca.

Printscreen Instagram/seka_aleksic
Seka Aleksić

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike