Viki miriše na podvarak, Sara Jo kopira Karleušu! Saša Vidić opleo po estradi: Nikoga nije štedeo

23.05.2022

19:35

2

Modni kreator kaže da kad Miljkovićevu vidi na TV ekranu, odmah menja kanal, a Jelena kako kaže, jedina nosi original stvari

Viki miriše na podvarak, Sara Jo kopira Karleušu! Saša Vidić opleo po estradi: Nikoga nije štedeo
Saša Vidić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Modni kreator Saša Vidić imao je priliku da sarađuje sa brojnim velikim imenima sa javne scene. Ipak, nema o svima pozitivno mišljenje. On ne mari za komentare, pa bez dlake na jeziku, takoreći pljuje bivše saradnike. 

ATAImages/M. M.
Saša Vidić

 

Ono u šta je sasvim siguran jeste da se estrada kako kaže, modno izgubila, a njegovu pažnju je privukla srpska evrovizijska predstavnica.

Konstrakta Promo/RTS
Konstrakta

 

- Ona je umetnica i super mi je. Žao mi je samo što je morala da ode na Evroviziju kako bi postala poznata u Srbiji. To je tužno. Ona je već dugo u super bendu Zemlja gruva, pratim je već duže vreme. Imala je super pesmu, original je. Samo mi je ona okej.

Iako je ranije hvalio mladu pevačicu Saru Jo, sada je, kaže, promenio mišljenje i ona mu je kopija Jelene Karleuše. 

Printscreen/RTS
Sara Jo

 

- Jesam. Sara je otišla u neko ludilo. Čas je malo nova Karleuša, pa čas stara. To mi se ne sviđa. Mnogo kopira Jelenu, a nema potrebe. Baš je mnogo kopira.

Osoba zbog koje kako kaže menja uvek kanal je Viki Miljković, koja je danas postala ozbiljna biznismenka. 

- Ha-ha-ha, jeste. Ima jedan jednosoban stan u Beogradu na vodi. Čujem da se priča da ima više stanova, koji vrede milione evra. To nije tačno. Njen brat ima jedan i ona ima jedan, i to je to. Problem je što tu ne može da kuva podvarak (smeh) - kaže Vidić za domaće medije i ističe da pevačica živi lažni glamur: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković

 

- Naravno. Sve na njoj je fejk, fejk i fejk. Sve joj je lažno. Znam i ljude koji joj prodaju stvari. Sve je to sumnjivog porekla - priča Vidić, ne libeći se da kaže da o Viki nema pozitivno mišljenje: 

- Ne, jer se i dalje ne pere. Ja sam joj i rekao da ne mogu da radim s njom i da ne mogu da joj dajem stvari, već da samo može da ih kupi. Kad ona uzme neku moju haljinu, to je nemoguće izluftirati, to je neopisivi smrad. Ne pomaže posle ni hemijsko čišćenje. Ona se naljutila kad sam joj to rekao. Kad sam se vratio od nje, ja sam ceo smrdeo na podvarak. Njoj kuća smrdi na podvarak, ona isto, a ne koristi ni dezodorans. O čemu, bre, ženo ti više pričaš?

Prema njegovom mišljenju, samo Jelena Karleuša ne nosi fejk odevne komade. 

- Ona je jedino luda da kupuje originale - kaže on i otkriva da li je u kontaktu sa JK.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

 

- Da. Jelka je meni super. Ona je bila moja prva velika zvezda sa kojom sam radio. Bilo je sukoba među nama, ali je ona ipak beogradsko dete koje je džukela sa asfalta, i ja sam džukela, pa smo se malo posvađali. Posle smo se pomirili, kao da ništa nije bilo - priča Vidić i priznaje da se Karleuša ne konsultuje sa njim kada kupuje odeću.

- Pokaže mi samo šta želi da sašije, i to je sve.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike