Seka o hejterima s društvenih mreža i internet nasilju: Donela veliku odluku i sinovi će morati da igraju po njenim pravilima!

05.11.2022

15:13

0

Iako jedan naslednik već želi da ima Instagram, ta mu se želja neće ostvariti još mnogo, mnogo godina

Seka o hejterima s društvenih mreža i internet nasilju: Donela veliku odluku i sinovi će morati da igraju po njenim pravilima!
Seka Aleksić i Veljko Piljikić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Govoreći o internet nasilju, pa hejterima na čijoj je često meti i sama, Seka Aleksić je otkrila kako se bori sa svime time, ali i kako planira najmlađe da sačiva od istog. Njen stariji sin je, inače, već izrazio želju da ima Instagram, ali ona mu se po svemu sudeći još dugo neće ostvariti.

„Pričaću sa njima dok me usta ne zabole!"

- Deci ne treba uskratiti ništa, pa ni društvene mreže. Fora je u umerenosti. To vam je kao što ja muku mučim sa jelom i kilogramima, a smršam čim prestanem da jedem neumereno. Ukoliko moja deca požele društvene mreže, ja ću ih podržati, ali ću razgovarati s njima o svemu što se dešava na internetu dok me usta ne zabole. Moj stariji sin voli javnost i nedavno me je pitao da otvori Instagram. Rekla sam da može za 20 godina, ali ukoliko sva deca u odeljenju budu imala naloge, neće biti jedini čudak koji ga nema - ispričala je pevačica, piše „Alo", a ona je nastavila o tome kako gleda na internet nasilje i bori se s istim.

- Važno je da se kao društvo znatno više angažujemo oko nasilja koje se dešava kako na internetu tako i van njega. Vidimo problem kada se desi tragedija, a pre nego što do tragedije dođe okrećemo leđa ili se pravimo ludi. Moja dužnost je da osudim nasilje na društvenim mrežama i zaštitim slabije koji su u opasnosti. Svaka javna ličnost treba da se oglašava na tu temu - naglasila je Aleksićeva, često i sama na meti oprečnih komentara.

 

 

- Toliko hejta dobijem tokom dana kako u privatnim porukama tako i u komentarima, ali sam naučila da se borim s tim. Od rane mladosti me je Bog opredelio da verujem u sebe i da me ne dotiče šta drugi misle ili kažu. Preskočim svu mržnju koju mi šalju i fokusiram se na ljubav onih koji me godinama prate - zaključila je pevačica, kojoj je omiljena društvena mreža Tviter.

Od sledećeg meseca, inače, ona neće biti besplatna, kako je najavio vlasnik Ilon Mask.

- Do ovog trenutka nisam znala da će korišćenje Tvitera morati da se plati. Verovatno planiraju da me obaveste putem mejla, a ja ću se praviti da taj mejl nisam dobila i rešen problem - nasmejala se Seka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike