Venčanja daleko od znatiželjnih pogleda: Ove naše poznate ličnosti sklopile su brak u tajnosti (FOTO)

16.05.2021

18:05 >> 21:37

0

Autor: Marija Mitić

Pokušavajući da sakriju intimu i privatnost, pojedini pripadnici estrade venčali su se tajno, dok su mnogi zbog toga otišli čak i na drugi kontinent

Venčanja daleko od znatiželjnih pogleda: Ove naše poznate ličnosti sklopile su brak u tajnosti (FOTO)
Copyright 24sedam/ATA Images

Poznate ličnosti non-stop su pod budnim okom javnosti, stoga i ne čudi što požele da neke bitne stvari urade u tajnosti.

Mnogi od njih tako su važne događaje i ceremonije obavili daleko od reflektora i kamera, međutim, mediji su ipak došli do saznanja i pikantnih detalja.

Nekolicina naših poznatih parova, bez velike pompe i sa malim brojem ljudi, venčali su se u tajnosti, pokušavajući da sakriju intimu i privatnost.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Pevačica Nataša Bekvalac je po drugi put izgovorila sudbonosno „da” 2015. godine, rukometašu Ljubomiru Ljubi Jovanoviću. Tajno venčanje bilo je obavljeno pred matičarem, u stanu u kom su živeli zajedno. Pored glavnih aktera, stajali su samo kumovi.

Foto: ATAImages/ S.T.

– Nas dvoje, sami. Naša matičarka i kumovi. Moj kum je moj najbolji drug, Alen Stajić… S obzirom na to da sam drugaricu već imenovala u kumu, logično je da mi kum bude najbolji drug. Ljubin kum je bio njegov prijatelj, Nemanja – otkrila je detalje Nataša lično, kao gošća „Amidži šoua”, ubrzo nakon što je izgovorila sudbonosno „da”.

Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Anhel

– Bilo je ležerno. Bilo je duhovito. Bili su svi jako rasploženi. Ja sam Alenu javila dan pre, kao i Ljuba njegovom drugu. Mislili su isprva da je neka šala. Pitao me je šta da kupi, ja sam mu rekla: „Ma, samo dođi”. Zato je malo obučen čudnije… – dodala je tada Nata.

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Pevački par Nikolina Kovač i Saša Kapor venčali su se daleko od očiju javnosti, dan pre nego što su postali prvi put roditelji. Izgovorili su sudbonosno „da” 2013. samo u krugu najmilijih, a onda je pevačica rodila dečaka, kome su dali ime Nikolaj. Crkveno venčanje, međutim, odvilo se 11. maja 2014, u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanjskoj Kosi.

Nikolina Kovač i Saša Kapor ATAImages/Antonio Ahel

Ana Sević i Darko Lazić

Pre oko sedam godina, Ana Sević i Darko Lazić venčali su se daleko od znatiželjnih pogleda javnosti. Pevačica je tada bila u osmom mesecu trudnoće. Par je čekao devojčicu, kojoj su kasnije dali ime Lorena. Ceremoniji venčanja, inače, prisustvovao je samo najuži krug prijatelja, na čelu sa kumom Andreanom Čekić.

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: ATAimages/Antonio Ahel

– Od danas sam najsrećnija kuma na svetu – pisalo je na Andreaninom Fejsbuku uz fotografije na kojoj su ona, Ana i Darko.

– Fotke su objavili naši prijatelji na Fejsu, a venčanje je samo bilo za kumove i roditelje – istakao je nešto zatim pevač, prenosili su mediji: Kad se Ana porodi, organizovaćemo veliku svadbu – dodao je on.

Bojana Barović i Nikola Rokvić

Bojana Barović i Nikola Rokvić takođe su se venčali u malom krugu ljudi, skriveni od medija.

Čin venčanja dogodio se 2016. godine u Manastiru Mileševa, a Nikola je par dana kasnije objavio fotografiju sa venčanja i tako obelodanio vest o zavetovanju.

– Taj dan, čas i trenutak… Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog Anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem –

Istu fotografiju objavila je nešto kasnije i Bojana, ali uz drugačiju poruku.

– Pre par meseci nam se spustio jedan anđeo u život, a na jučerašnji dan smo se jedno drugom zahvalili na tome i na svemu što nam je dato kroz obećanje i sjedinjavanje pred Bogom u jednom veoma intimnom i predivnom činu, u Manastiru Mileševa –

 Severina i Igor Kojić

Prvo venčanje Severine i Igora Kojića bilo je tajno, u septembru 2015. godine u u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Istri, dok su se drugi put na večnu ljubav zakleli dva meseca kasnije na građanskom venčanju u Beogradu.

Treći put su, kako bi obnovili zavete, pobegli od znatiželjnih pogleda i to na drugi kontinent, čak u daleku Afriku.

Raspoloženi, nasmejani, srećni i u dres kodu karakterističnom za tropske krajeve, supružnici su odlučili da organizuju treće po redu venčanje i to ni manje ni više nego po afričkim običajima.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta samo su jednog julskog jutra odlučili da se obuku i odu u opštinu kako bi sklopili brak, a već po izlasku iz iste dočekali su ih mediji.

Printscreen/ Instagram/ Ananikolicofficial

– Mi o tome pričamo već duže vreme, ali naravno to je bilo samo između nas. Kada smo to odlučili, samo smo poveli naše kumove i to uradili. Čak ni naši roditelji ni rodbina nisu znali šta smeramo. Jedna žena iz opštine Voždovac nas je odala, slikavši nas sa prozora i tako se to oglasilo. Reakcije bližnjih su pomešane, neki su srećni, neki su ljuti – ispričali su supružnici tada za ekipu emisije “Premijera”.

Bora i Dubravka Đorđević 

Frontmen “Riblje Čorbe” i njegova dosta godina mlađa devojka Dubravka tajno su se venčali 2016. godine. Nakon što su rekli “da” pred matičarem, njih dvoje su nastavili intimno slavlje u malom krugu prijatelja i porodice.

ATAImages/ Antonio Ahel

Iako je ovo već treća Borina žena i iako deluje kao da razlika u godinama i nije toliko mala, roker je izgledao srećnije nego ikada.

Jovana i Željko Joksimović

Jovana i Željko Joksimović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav daleko od medija – na Mladivima.

Prvi brak su tako sklopili 2012. godine, a crkveni brak dogodio se u crkvi Aleksandar Nevski u Beogradu, u septembru 2014. godine.

Ovoj ceremoniji prisustvovali su brat Željka Joksimovića, Saša, kao i menadžer Bane Obradović, dok su mladenci došli u pratnji sina Koste.

Luna Đogani i Marko Miljković

Kako su mediji danas saznali, Luna Đogani i Marko Miljković sklopili su brak u opštini Rakovica, samo u prisustvu kumova. Iako su želeli da sakriju datum venčanja, pripadnici sedme sile dospeli su do informacija, koje je Miljković naposletku potvrdio:

Luna i Marko ATAImages/ Antonio Ahel

– Tačno je da smo se venčali tajno i za sada samo u opštini, zakonski smo muž i žena. Ono pravo, crkveno venčanje, tek nas očekuje. Ovo smo obavili intimno i trenutno smo u restoranu gde sami proslavljamo – ispričao je mladoženja za „Alo”, pa nastavio:

– Za dva dana planiramo da priredimo gala proslavu, a sa iste ćemo vam poslati fotografije. Danas ne želimo da nas iko ometa. Presrećan sam što je Luna konačno moja žena – dodao je Marko, dok se mlada trudnica još uvek nije oglasila.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike