Jovana Jeremić se otarasila viška kilograma za nedelju dana: Svako jutro se merim na vagi!

19.10.2022

16:46

3

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je sa prvim znacima gojenja potražila pomoć nutricioniste

Jovana Jeremić se otarasila viška kilograma za nedelju dana: Svako jutro se merim na vagi!
Jovana Jeremić (19) - Copyright Instagram printscreen/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije da dosta pažnje pridaje svom izgledu te da o njemu vodi računa više nego ranije. Ona je tako, sa prvim viškom kilograma, odlučila da daljem gojenju stane na put i potražila je pomoć nutricioniste.

Iako je vaga pokazivala tek dva kilograma više od njene uobičajene kilaže, Jovana je odmah krenula da sprovodi novi režim ishrane uz koji se za nedelju dana otarasila viška.

- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu - rekla je Jovana Jeremić, koja kaže da je i ranije imala višak kilograma, ali da muškarcima to nije smetalo.

Printscreen YouTube/Novo jutro
Jovana Jeremić

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - izjavila je voditeljka "Novog jutra", prenosi Blic.

Inače, Jovana je danas saopštila da je dobila ponudu da glumi u jednoj domaćoj televizijskoj seriji, što je posebno raduje, a više o tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike