"Malo mi se i umire!" Marija Šerifović uspešno mršavi, ima odlične savete: Izgubila pet kilograma, ali joj je jedno najteže (FOTO)

17.10.2022

13:27

1

Pevačica ima zacrtan cilj kad je reč o kilaži, ali i da poboljša opše stanje

"Malo mi se i umire!" Marija Šerifović uspešno mršavi, ima odlične savete: Izgubila pet kilograma, ali joj je jedno najteže (FOTO)
marija serifvic danas 2 - Copyright Instagram printscreen/serifovic

Marija Šerifović ovog puta veoma je strikna u vođenju zdravog života, koji je započela korigovanom ishranom i treninzima.

Ona je rešila da smrša i po svemu sudeći ima rezultate, te će liniju uspešno dovesti na nivo koji želi, ukoliko ovako nastavi. A, izgleda da joj nije lako.

Ona je otkrila sve pozitivne i negativne strane njenog novog načina života.

- U procesu sam skdanja kilograma ali ne bih to tako ni nazvala jer prava suština moje akcije je poboljšanje opšteg stanja. S obzirom na to da u novembru punim 38 godina i da me svašta čeka, bilo je krajnje vreme da stavim svoje telo u funkciju. Trenutno sam na minus pet kilograma za tri nedelje - ispričala je ona na početku video snimka i dodala da joj je cilj da za mesec dana skine sedam kilograma. 

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović

- To je lakši deo ove priče - našalila se pevačica i dodala da su onaj teži deo, zapravo, intenzivni treninzi.

- Moram da priznam da mi sve ovo teško pada - istakla je pevačica koja je pre toga sve nasmejala:

- Danas mi je 28 dan dijete i odrađujem 12. trening, možda mi se malo i umire.

Podsetimo, Serifovićeva je već ranije pokušavala sa dijetama, i tada je njena ishrana bila zasnovana na salatama, mladom siru, tunjevini i belom mesu.

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović

- To je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan to je nešto sa čime započinem dan – rekla je Marija.

U toku dijete i ovih sedam dana detoksa Šerifovićeva je nekoliko puta bila gladna, ali je uspela da odoli iskušenjima i zdravo se hrani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike