Romantika pod zvezdanim nebom, uz pesmu i zvuke talasa: Emir Habibović zaprosio Tamaru Selimović (VIDEO)

15.02.2022

15:10

1

Autor: Marija Mitić

Prelepo iznenađenje za trudnu pevačicu na Dan zaljubljenih

Romantika pod zvezdanim nebom, uz pesmu i zvuke talasa: Emir Habibović zaprosio Tamaru Selimović (VIDEO)
Tamara Selimović, Emir Habibović - Copyright Instagram printscreen/emirhabibovicofficial

Poznati pevački par, Emir Habibović i Tamara Selimović već neko vreme uživa u ljubavi i očekuje prinovu, a javnost posebno intrigira njihova veza jer je između njih 15 godina razlike.

Da ne mare za komentare kao i da žele zajedničku budućnost, par je još jednom dokazao juče, kada je Emir svojoj izabranici priredio romantičnu veridbu i to na Dan zaljubljenih.

Pored mora i uz pesmu, Habibović je iznenadio svoju lepšu polovinu vereničkim prstenom, a sam čin je ovekovečio i kamerom i potom zabeležene romantične trenutke podelio na društvenim mrežama.

Instagram printscreen/emirhabibovicofficial
Tamara Selimović i Emir Habibović

- Ljubavi, mene ne zanima šta će ko reći, mene ne interesuju ljudi koji se tuđim životima bave! Ja znam samo jedno - da sam ovo prvi put u svom životu uradio, prvi put tebe pitao da budeš moja žena, prvi put sa punom dušom srcem i svim ostalim što bi se moglo reći ljubav. Naš blagoslov od boga je naše dete koje nam dolazi, a ovo je jedan znak pažnje koji svaki muškarac mora uraditi za ženu koja je sve to zaslužila, a to si ti Tamarice moja! Volim te - napisao je pevač u opisu fotografije koju je objavio na Instagramu, a na kojoj stavlja prsten na ruku svoje voljene.

 

 

I mlada pevačica sumirala je utiske za domaće medije, i tom prilikom nije krila sreću i ushićenje.

- Baš se nisam nadala ovome sinoć. Bili smo na večeri i u povratku je samo stao pored mora, jer su se on i njegova sestra navodno dogovorili da palimo lampione. Ustvari oni su sve već isplanirali i tu me je čekalo iznenađenje gde je on počeo da peva i gde me je zaprosio - otkrila je Selimovićeva za Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike