Nataša Bekvalac krenula na koncert, pa ostala blokirana u snegu! Smrzavala se na putu dok je čekala pomoć! (FOTO)

12.12.2021

13:44

0

Autor: Marija Mitić

Auto kojim se uputila u Bosnu, u jednom trenutku je samo stao, pa je tako ostala zarobljena u nametima snega, a i bez grejanja

Nataša Bekvalac krenula na koncert, pa ostala blokirana u snegu! Smrzavala se na putu dok je čekala pomoć! (FOTO)
bekvalac_press_06122021_0085 - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Nataša Bekvalac ostala je blokirana u snežnoj mećavi u Bosni, kada se uputila na Vlašić, gde je trebalo da održi koncert. Naime, auto kojim je išla sa svojom sestrom i saradnicom Tanjom Mrkić, u jednom trenutku je samo stao, pa su tako ostale zarobljene u nametima snega i bez grejanja.

Printscreen Instagram/ Bekvalceva
 

 - Probali smo da se popnemo na Vlašić, ali kola su jednostavno stala i mi smo ostali bez grejanja, zavejani dva sata, ostavljeni na milost i nemilost života. Nataša je ipak odlučila da se šminka i obuče u kolima, u slučaju da stignemo na koncert - pisala je Natašina sestra Tanja na Instagramu.

U sledećem objavljenom video snimku vidi se da su odustale od daljeg pokušavanja da krenu, te su potražile pomoć, a onda je Bekvalčeva objavila da im je stigao prevoz, posle dva sata smrzavanja.

Printscreen Instagram/ Bekvalceva
 

 - Krećemo nazad, ostali smo bez kola jer smo bili zavejani, idemo kombijem - rekla je Nataša pa potom ushićeno pokazala da im je stigao prevoz.

Printscreen Instagram/ Bekvalceva
 

 - Evo ga naš "kombiška" i idemo, tri, da, jedan, sad - rekla je pevačica u svom stilu, srećna jer je agonija konačno završena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike