Tamara Dragić trpela mobing na poslu: Neki pričaju o tome zarad marketinga

05.09.2022

21:40

0

Pevačica otkriva da je imala brojne neprijatnosti - prvo jer je žensko, a onda zbog toga što je u uspešna u onome što radi i ostvarena na emotivnom planu

Tamara Dragić trpela mobing na poslu: Neki pričaju o tome zarad marketinga
Tamara Dragić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Tamara Dragićosim svoje primarne profesije, ima stalan posao u jednoj državnoj instituciji za koji malo ko zna, a koji joj donosi redovne prihode već godinama.

Pored pevanja, ona drži privatne časove klavira, solfeđa, a u kancelariji boravi i do pola četiri. 

Na poslovnom planu kaže, nikad bolje, a upravo zbog toga je na svojoj koži osetila mobing na radnom mestu.

ATAImages/Antonio Ahel
Tamara Dragić

 

- Nisam doživela neko konkretno nasilje ali jesam razne vidove mobinga. Prvo zato što sam žensko, a onda zbog toga što sam uspešna u onome što radim, što sam lepa, ostvarena i na emotivnom planu. To je takođe zapravo jedna vrsta nasilja koje traje određeni vremenski period - rekla je Tamara svojevremeno, pri čemu nije želela da otkriva na kom radnom mestu je imala ovako neprijatno iskustvo:

- Mogu samo da kažem da je bilo na različitim poslovima koje sam radila - kratko je poručila.

Pevačica kaže da je bila svedok situacija da žene koje rade obične poslove trpe svakakve neprijatnosti od nadređenih, a da to sve kriju od okoline.

ATAImages/Antonio Ahel
Tamara Dragić

 

- To su moje prijateljice koje su ćutale do momenta kada je moglo postati kobno. Žene se plaše osude, komentara, naročito kada vidite one tipa: ''Sama je to tražila, sama je kriva''- istakla je Dragićka.

Tamara ističe i da je je javnim ličnostima još teže da priznaju da trpe nasilje zbog zadiranja medija u njihov prvatan život, kada sve dobije potpuno drugu dimenziju.

- Narod se pita uvek da li neko traži pažnju ili je stvarno tako. Neke javne ličnosti su to uradile u svrhe marketinga čega sam bila svedok - zaključila je nedavno Tamara, prenosi Grand Online.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike