Maja Berović odbila bakšiš od mladića: Pare ne volimo, samo cveće! Svi se šokirali! (VIDEO)

07.11.2022

08:15

0

Iako uzimaju veliki novac na tezgama, pevačica je ovim potezom iznenadila

Maja Berović odbila bakšiš od mladića: Pare ne volimo, samo cveće! Svi se šokirali! (VIDEO)
Maja Berović - Copyright Promo

Snimci pevača sa svirki i nastupa uglavnom osvanu na društvenim mrežama, a to je slučaj i sa tezgom koju je imala Maja Berović.

Ona je dobila sve pohvale kada je odbila bakšiš koji pevači rado uzimaju i to ni manje ni više nego 200 evra.

Naime, tokom jednog nastupa, nepoznati momak je prišao bini dok je pevala i pružio joj buket cveća i novčanicu od 200 evra. Pevačica je uzlela buket, ali novac nije prihvatila.

 

 

- Pare ne volimo, samo cveće - rekla je Maja uz osmeh, a snimak je postao viralan. 

"Za poštovanje", "Šmekerski potez", "Skidam kapu", "Svaka čast, Majo", samo su neki od komentara, međutim, ima onih i koji tvrde da je Maja pevala na prijateljskoj proslavi, pa i da je to jedan od razloga što nije želela da uzme bakšiš.

Podsetimo,pevačica se pre nekoliko meseci porodila i na svet donela sina kome je dala ime Lav. Ona se tada povukla sa muzičke scene, ali se nedavno vratila u punom sjaju i nastavila da nastupa. Ona je ispričala kako se snalazi sa sinom.

- Oboje se budimo, ali ga Alen hrani noću. Ne doji ga on (smeh), to sam radila ja, ali više ne. Sad imamo flašicu. Fantastičan je osećaj, život je mnogo lepši. Kad dobijete dete, osetite najveću ljubav i najveći strah. Na početku su svi pričali da liči na tatu, a sada na mamu. Ima plave oči, pomešan je - rekla je Maja i zatim se osvrnula na medijsku pauzu.

- Uželela sam se medija, i da nisam, kako da kažem to. Odmorila sam se. Polako za pesmu, biće uskoro... Ja se nadam ako sve bude kako treba trebalo bi pred Novu Godinu da se desi. Imam ja svašta. Nedostajali su mi nastupi - rekla je pevačica a potom otkrila da li sinu pušta svoje pesme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike