Melanija Tramp u modnoj kombinaciji od 33.000 evra: Sve puca od seksepila! (FOTO)

14.11.2022

14:59

0

Nekadašnja prva dama Amerike se poslednjih meseci ne može često sresti u javnosti od kada je njen suprug Donald Tramp napustio Belu kuću.

Melanija Tramp u  modnoj kombinaciji od 33.000 evra: Sve puca od seksepila! (FOTO)
Donald i Melanija Tramp - Copyright AP Photo/Andrew Harnik

Melanija Tramp godinama unazad privlači pažnju prvenstveno svojom lepotom, ali njen istančan ukus za modom jednako je interesantan medijima. Ovoga puta, zanosna pedesetdvogodišnjakinja pojavila se nasmejana sa suprugom Donaldom Trampa na glasanju za Guvernera na Floridi, koje je održano prošlog utorka i sve prisutne ostavila bez daha u kombinaciji vrednoj više desetina hiljada evra.

Profimedia
Donald i Melanija Tramp

Ona je usku haljinu brenda Aleksandar Mekvin, vrednu 1.990 dolara uparila sa cipelama popularnog brenda Kristijan Lubutan, ali i torbom prestižnog modela Keli, francuske modne kuće Hermes, koja se u slobodnoj prodaji može naći po ceni od 30.500 evra.

Melanija se od januara, kada se njen suprug povukao sa mesta prvog čoveka Sjedinjenih Država, mogla sresti svega nekoliko puta. Njeno poslednje pojavljivanje bilo je sredinom jula u Njujorku na sahrani Ivane Tramp, prve supruge i majke Donaldovo troje dece.

Profimedia
Donald i Melanija Tramp

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da stil oblačenja intrigantne Slovenke izaziva pažnju. Javnost je i ranije bila šokirana cenom pojedinih skupocenih komada, medju kojima se posebno izdvaja kaput marke Dolče i Gabana koji vredi tričavih 51.500 dolara, iznos koji većina Amerikanaca zarađuje na godišnjem nivou.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike