Teksašanin nije štedeo: Verenički prsten Trampove ćerke procenjen je na 1.200.000 dolara!

26.01.2021

07:31 >> 23:58

0

Tifani i Majkl upoznali su se 2018, na odmoru u Grčkoj, a veridba je pala protekle nedelje

Teksašanin nije štedeo: Verenički prsten Trampove ćerke procenjen je na 1.200.000 dolara!
Copyright Tifani Tramp Profimedia

Majkl Bulos nije štedeo, kada je njegova draga u pitanju! Tifani Tramp verila se protekle nedeje, a prsten koji sada s velikim ponosom nosi na ruci procenjen je na vrtoglavih 1.200.000 dolara.

Mladi bogataš, s kojim sada planira venčanje, rođen je u Hjustonu. Njegov otac, čuveni biznismen Masad Bulos, između ostalog je i veliki pristalica Donalda Trampa, koji trenutno, pišu strani mediji, jedva čeka ćerkinu svadbu. Što se Masada tiče – Tramp je za njega najbolji predsednik u novijoj istoriji, prenosi „The List”.

Budući mladoženja koledž je završio u Londonu, a dok nije ušao u romansu sa Tifani gotovo redovno posećivao je razne žurke i menjao devojke, ne zadržavajući se dugo pored bilo koje. Otkako je upoznato tifani tokom jednog odmora u Grčkoj pre tri godine, sve se promenilo. Sada, takođe, planira da preuzme očev posao, dok je njegov brat više naklonjen umetnosti.

Podsetimo, Tifani i Majkl su baravili u Beogradu 2019. godine.

Tifani Tramp Profimedia

Inače, njegov otac jedan je od vodećih ljudi grupacije „Fadul”. Rođen je u Libanu, a kao mladi student, oženio je Saru Fadul, ćerku biznismena Zuhara Fadula, koji ga je i uveo u porodični posao. Majklova majka u međuvremenu u Nigeriji osnovala je jednu umetničku organizaciju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike