Dikaprio bacio oko na mladu manekenku? Već godinama su prijatelji, ali glumac bi sada nešto više!

08.09.2022

21:16

2

Kažu da je „baš njegov tip", ali nikako da pokaže interesovanje za njega

Dikaprio bacio oko na mladu manekenku? Već godinama su prijatelji, ali glumac bi sada nešto više!
Leonardo Dikaprio - Copyright Profimedia

Ubrzo nakon što se pročulo da je raskinuo dugogodišnju vezu, Leonardo Dikaprio je ponovo u fokusu zbog svog ljubavnog života - kako se šuška da je „bacio oko" na mladu manekenku i prijateljicu Điđi Hadid. Prema napisima stranih medija, oni već uveliko izlaze i provode se zajedno, ali ona nikako da pokaže interesovanje za njega. 

Gleda ga, kažu, samo kao prijatelja, iako bi on svakako nešto više.

- Leo je fokusiran na Điđi, ali ona za sada nije pokazala interesovanje za njega. Oni su prijatelji i Điđi ne želi ništa romantično sa njim - tvrdi insajder za „Daily Mail", dok „InTouch" nastavlja o dinamici njihovog već postojećeg odnosa.

- Poznaju se nekoliko godina, izvesna privlačnost svakako postoji. Ona je baš njegov tip, veoma je lepa, skromna - dodao je drugi izvor, bruje tamošnji mediji, napominjući da drugarstvo sada „neće podizati na viši nivo" iako se Leo nimalo ne bi bunio.

Podsetimo, Điđi i Leonardo se već izvesno vreme kreću u sličnim krugovima. Jednom prilikom su ozbiljno i partijali zajedno s Kendal Džener i Belom Hadid, manekenkinom jednako poznatom sestrom. 

Điđi Hadid, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike