Prijatelj Leonarda Dikaprija otkrio zašto glumac raskida sa devojkama kad napune 25 godina: On jednu stvar nikako ne želi!

01.09.2022

17:02

3

Mnogi se šale na njegov račun zbog činjenice da je još jednu devojku ostavio kada je napunila određen broj godina

Prijatelj Leonarda Dikaprija otkrio zašto glumac raskida sa devojkama kad napune 25 godina: On jednu stvar nikako ne želi!
profimedia-0717074626 - Copyright Profimedia

Leonardo Dikaprio raskinuo je vezu sa glumicom i modelom Kamilom Morone, i to samo dva meseca pošto je ona napunila 25 godina. Zbog ovoga je na društvenim mrežama nastala prava bura, jer se svi šale na glumčev račun da se ne zabavlja sa devojkama ako su starije od 25. 

Međutim, njegov prijatelj, koji je ostao neimenovan, otkrio je razlog zašto glumac to radi.

Profimedia
Leonardo Dikaprio

- Kad devojke napune 25 godina, one traže nešto više. Žele da se udaju i skrase, a to nije ono što Leo želi. On ne želi porodicu niti da bude sa ženom koja će ga na to terati - tvrdi izvor blizak glumcu i dodaje:

- Čim upozna devojku, sat počne da otkucava. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je i ako pokuša da mu se previše približi.

Prijatelj glumca je napomenuo i da možda Leo stari, ali da "njegov ukus ne stari".

Profimedia
Leonardo Dikaprio

Podsetimo, niko ne zna tačan razlog raskida Kamile i Leonarda, osim da su se rastali dva meseca pošto je ona napunila 25 godina. Već su počele spekulacije da on ima novu izabranicu, koja navodno ima 22 godine, ali to još uvek nije potvrđeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike