Samo ona ima i dvorac i 100 miliona na računu! Mnogi misle da su Brena ili Ceca najbogatije srpske pevačice, ali nije tako! (FOTO)

16.10.2022

20:18

0

Raskošan krov nad glavom je kupila zajedno sa svojim suprugom, pa zatim i opremila kupujući nameštaj u Italiji

Samo ona ima i dvorac i 100 miliona na računu! Mnogi misle da su Brena ili Ceca najbogatije srpske pevačice, ali nije tako! (FOTO)
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Prema proceni portala „Celebrity net worth", pevačica Dragana Mirković prva je na listi poznatih pogataša iz Srbije. Mnogi su oni koji su verovali da su Lepa Brena, Ceca Ražnatović... Pevačice s najdubljim džepovima. Međutim, Luča iz Kasidola ih je sve „pretekla" i njeno se bogatstvo procenju je na 100 miliona dolara.

Dragana Mirković, Printscreen / Celebritynetworth
 

Mirkovićeva sa surpugom Tonijem Bijelićem i njihovim naslednicima, ćerkom Manuelom i sinom Markom, već izvesno vreme živi u Beču i to u dvorcu u kom je svojevremeno boravila Marija Terezija. Zbog njega su bili „oslabili" oko 50 miliona evra i nosi naziv Edenfurt. Prostire se na 12.000 kvadratnih metara i njihova je prava oaza mira. Iz 12. je veka, a pevačica ga je opremila italijanskim nameštajem, dok se odabirom istog bavio Toni.

 

 

Jednom prilikom, ispričala je kako je na kupatilo posebno ponosna, a ono je ukrašeno kristalima. Domaća štampa često napominju i kako se u ovom dvorcu nalazi balska dvorana, te da je muzej u izradi, koji će biti otvoren za posetioce. Pevačica ne zna tačno s koliko soba raspolaže, ali je svakako poznat podatak da ima 235 prozora.

- Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce. i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici - pričala je ona, a prenosili brojni mediji.

 

 

Na svom Instagrau često deli detalje iz svog luksuznog doma. Jednom, sve je raspametila fotografijom iz „trofejne sobe", u kojoj čuva razna priznanja.  

S druge strane, muzička zvezda veliki je ljubitelj i skupocenih automobila. Njen vozni park je vredan oko 3,5 miliona evra, tvrde pojedini mediji. Ona i njen suprug u svojoj kolekciji imaju najluksuznije sajamske modele marki „ferari“, „lamborgini“, i „rols-rojs“, a poseduju i „bentli“, koji se iz garaže gotovo ne isparkirava. Imaju i nekoliko „majbaha“, a i vlasnici su fabrike „majbah kupea“. Za rođendan često ume da dobije kakvog novog četvorotočkaša. Ove godine, to je bio „mercedes".

Pre 17 godina, podsetimo, bračni par je osnovao digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine inicijale. Zajedničke poslovne obaveze koje ima sa suprugom joj i donose najveću zaradu, a i na estradi je i dalje na vrhu - voli da zapeva i podruži se sa svojom publikom koja je verno prati već decenijama. Bijelić je, pak, svoju celokupnu imovinu prepisao na nju, pa je ona - vlasnica luksuzne vile u Beču, te zamka nadomak istog grada.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike