Ovo su deca Dragane Mirković i Tonija Bijelića: Marko i Manuela nikad nisu voleli da se eksponiraju u javnosti

26.03.2024

19:17

1

Pevačica je svega u par navrata govorila o njima, jer je poštovala njihovu želju

Ovo su deca Dragane Mirković i Tonija Bijelića: Marko i Manuela nikad nisu voleli da se eksponiraju u javnosti
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ M.M.

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se posle više od 20 godina braka, u kom su dobili dvoje dece - sina Marka i ćerku Manuelu.

Dragana i Toni su se godinama unazad vešto trudili da sakriju svoju decu od medija, dok su i oni sami, kada su odrasli, odlučili da se ne eksponiraju. To je samo jedan razlog više zašto su Manuela i Marko oduvek bili zanimljivi javnosti. 

Sada je ipak poznato kako oni izgledaju, a malo je reći da su izrasli u lepe mlade ljude. Manuela, koja će ove godine proslaviti 22. rođendan, završila je srednju školu, a sudeći po objavama koje je Dragana delila sa ljudima, njena ćerka se opredelila za ugostiteljstvo. 

Instagram printscreen/dragana_mirkovic
Dragana Mirković i Toni Bijelić

- Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona - ispričala je iskreno Dragana svojevremeno.

Printscreen Instagram/manubijelic
Manuela Bijelić

Manuela inače jako podseća na majku, posebno otkako je promenila boju kose, odnosno iz plave prešla u crnu, kakvu ima i Dragana.

Što se tiče sina prvenca Dragane i Tonija, Marka, on ima nepune 24 godine. Kako se moglo zaključiti na društvenim mrežama, i te kako uživa u skupim automobilima, pa neretko objavljuje fotografije voznog parka. 

Inače, Marko je od mame i tate nasledio sve lepe crte lica, pa je tako izrastao u pravog lepotana, i reklo bi se zavodnika.

Pevačica je samo jednom do sada objavila Markovu sliku, nakon njegovog učešća u jednoj humanitarnoj automobilskoj trci, kada je uz fotografiju napisala:

- Moj sin - moj ponos, koji je osetio potrebu da pokaže svoju humanost na delu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vreme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali pre svega dobar i vredan mladi čovek.

Foto: Goran Jovanović
Dragana i Toni sa decom

Inače, Dragana poštuje privatnost svoje dece, pa retko kad govori o njima. Jednom prilikom je pričala o tome kakvi su oni kao osobe, te istakla da su skormni pre svega.

- Nama u kuću dolaze njihovi vršnjaci iz različitih miljea, a pre svega, i naši prijatelji su mahom ljudi s nekim srednjim platama. Naša deca imaju svest o novcu i već su bili u prilici da ga zarađuju. Marko je, na primer, radio knjigovodstvo i to kod prijatelja, ne kod Tonija, kako bi zaista osetio šta je firma i šta su nadređeni. Manuela je radila u hotelu, to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali - pričala je ranije o svojoj porodici Dragana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike