Suprug Dragane Mirković se drastično promenio! Smršao 30 kila, a ona otkrila i na koji način: Ponosna sam na njega! (FOTO)

26.09.2022

09:21

4

Autor: Marija Mitić

Toni Bjelić skinuo je višak kilograma za nekoliko meseci

Suprug Dragane Mirković se drastično promenio! Smršao 30 kila, a ona otkrila i na koji način: Ponosna sam na njega! (FOTO)
dragana i toni - Copyright Printscreen Instagram/ draganamirkovic

Suprug Dragane Mirković, Toni Bjelić drastično je smršao u poslednjih nekoliko meseci, a pojedini su se i zabrinuli za njegovo zdravlje. Pevačica sada kaže da je sve u redu, te da je njen suprug s namerom oslabio i to na zdrav način, a u pitanju je čak 30 kilograma.

 - Izgubio je 30 kilograma. I to prirodnim putem. Promenio je način ishrane. Jeste se namučio, ali je vredelo - rekla je Dragana za Espreso i dodala da je ponosna na svog supruga zbog ovog velikog uspeha.

 

 

Na fotografiji sa suprugom, koju je nedavno objavila pevačica, nižu se kompimenti na račun Tonijevog novog izgleda, a mnogi ga "na prvu" čak nisu prepoznali.

Inače, koliko im je brak skladan govori i nedavna Draganina izjava u kojoj je otkirla da se nikada nisu posvađali.

– Ne znam odgovor na pitanje ko prvi popusti u svađi, budući da kod nas u kući ne postoji povišen ton i ne pamtim kada smo se posvađali. Bolje da ne pričam o tome jer ne znam da li će mi ljudi verovati.

- Za ljubomoru nema mesta, ni kod mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru - rekla je Dragana ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike