Aleksandra Prijović iskeširala 40.000 evra za spot, ali nije rekorderka! Jedna naša pevačica je najskupljim projektom davno pomerila granice

26.10.2022

12:59

0

Autor: Marija Mitić

Dragana Mirković je taj spot, iz davne 1994. godine platila čak 90.000 maraka

Aleksandra Prijović iskeširala 40.000 evra za spot, ali nije rekorderka! Jedna naša pevačica je najskupljim projektom davno pomerila granice
prijovic spot - Copyright Printscreen Youtube/aleksandraprijovic

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je Aleksandra Prijović iskeširala čak 40.000 evra za spot, a u pitanju je spot za pesmu "Zvuk tišine". Spotovi su inače skupi, međutim, ova cifra smatra se jednom od većih kada su cene spotova u pitanju.

Ipak, Dragana Mirković je ta koja je na našim prostorima izdvojila najviše novca za ekranizaciju pesme, a u pitanju je spot za pesmu "Za mene si ti", koji je u to vreme bio pravo otkriće. Naime, on je urađen sa crtanom animacijom, a pevačica je uradivši nešto što u to vreme nije viđeno, pomerila granice.

Dragana je taj spot, iz davne 1994. godine platila čak 90.000 maraka.

- Rađenje spota kompjuterom postoji već dve do tri godine u Americi, ono što gledamo već nekoliko godina na MTV-ju i vidimo da je kompjuter dosta zastupljen u tim spotovima i to je nešto što sam ja, naravno, kao svaki čovek koji se bavi poslom koji voli, želela da i ja tako nešto imam. Da uradimo nešto drugačije, novije, da mi, u Jugoslaviji možemo da kažemo da imamo neki kompjuterski spot - rekla je Dragana tada, pri premijernom emitovanju ovog spota na televiziji, osvrnuvši se malo i na samo snimanje spota.

- Inače, raditi jedan kompjuterski spot stvarno nije jednostavno, posebno ovaj koji ćemo videti. To je rađeno trodimenzionalno, animacija je u pitanju i, bukvalno, snimanje tog spota je na prostoru gde je samo plavo platno iza mene, nema ničega što ćemo videti u spotu, osim mene, a u spotu ćemo videti i taj grad i tog lika MC Tigera - dodala je ona tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike