Prave zabave nikad naodmet: Saša Mirković razmišlja o drugoj Areni u ovoj godini za Miroslava Ilića!

28.10.2022

13:14

0

Estradni menadžer je istakao da će zlatni jubilej Miroslava Ilića takođe biti obeležen sa dva koncerta

Prave zabave nikad naodmet: Saša Mirković razmišlja o drugoj Areni u ovoj godini za Miroslava Ilića!
miroslav_ilic (2) - Copyright M.M./ATAImages

Da prave zabave nikad nije naodmet, pokazao je i vlasnik produkcijske kuće Hajp i estradni menadžer Saša Mirković, koji se oglasio putem društvene mreže Instagram, ističući da razmišlja o još jednom koncertu Miroslava Ilić u toku ove godine u Areni, a jedan je već zakazan za 10. decembar. 

M.M./ATAImages
Miroslav Ilić

Mirković je napisao da će, kako stvari stoje, pedesetogodišnjica karijere i zlatni jubilej Miroslava Ilića takođe biti obeleženi kroz dve Beogradske arene.

 


- U pauzi dok čekam sastanak sa svim učesnicima organizacije koncerata Lukasom i Ilićem u Areni 3. 11. i 10. 12. Da podsetim, sa Lukasom nam je ovo druga Arena ove godine u Beogradu koja će biti rasprodata. Kako stvari stoje, 50- godišnjica karijere i zlatni jubilej Miroslava Ilića će biti takođe obeležen kroz dve Beogradske arene, a onda nastavljamo kroz celu bivšu Jugoslaviju. Vrlo brzo ćemo izaći sa informacijama da li će biti i druge Arene. Vlada ogromno interesovanje. Zahvaljujem svima vama u svoje ime i u ime Miroslava i Lukasa na ogromnoj podršci - napisao je Mirković na Instagramu.

 

Podsetimo, pevač Aca Lukas će na dan svog rođendana beogradskoj publici prirediti pravi spektakl u Areni, što je, takođe, njegov drugi koncert u ovoj godini.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike