Odakle im ideja da snime bilo šta?! Seka Aleksić prozvala kolege: Pretvorim se u vešticu kad čujem da neko baš ne zna da peva!

31.10.2022

20:09

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je priznala i šta ponekad mora da slaže supruga Veljka

Odakle im ideja da snime bilo šta?! Seka Aleksić prozvala kolege: Pretvorim se u vešticu kad čujem da neko baš ne zna da peva!
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Seka Aleksić dovela je svoju liniju do perfekcije, ali i dalje ne prestaje da tamani svoj omiljeni slatkiš - krem bananice. Kaže da je sada najzadovoljnija svojim izgledom, a otkrila je i u kojim situacijama mora da slaže supruga Veljka.

- Ja sam pojela tri, pa sam pre neki dan pojela dve, pa pre toga šest, koliko je to? Pa pojedem ja petnaestak - priznala je pevačica emisiji "Scena".

Poznato je da Aleksićeva ne žali para kada je moda u pitanju, te da je šopingholičarka, pa je ponekad u situaciji da neke pakete koji joj stižu na kućnu adresu, mora da sakrije od supruga.

- Stigao mi je neki ogroman paket, a poštar je došao peti dan za redom kod mene. Ja kažem: "Jel možete to da mi spakujete u karton od ulja, paket, da muž misli da sam uzela paket ulja", a on kaže: "Ma Seko nema problema ti mene samo pozovi i kaži kad Veljko nije tu, da dođem". Ja sam se šalila, on je mislio ozbiljno.

Printscreen BlicTv
Seka Aleksić

Inače, Aleksićeva je prozvala i svoje kolege rekavši da je nešto najstrašnije što je čula to što pojedini pevači na svojim nastupima pevaju preko plejbekova drugih pevača.

- Pretvaram se u vešticu kada čujem da neko baš ne zna da peva. Tad izludim, pomislim - odakle ti ideja da snimiš bilo šta?! Onda kad sam čula da neki ljudi izađu na binu pa puste nekog drugog pevača, i preko njega pevaju... Ja sam bila u šoku!

Pevačica je najavila i dve nove pesme koje će objaviti pred Novu godinu, a koje će biti deo njenog novog albuma a koji će nositi naziv "Disco Seka".

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike