Bukvalno sam zavisnik! Seka Aleksić imala ozbiljne krize tokom dijete: Mislila sam da sam bolesna!

30.09.2022

08:39

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je smršala i konačno izgleda onako kako je dugo želela

Bukvalno sam zavisnik! Seka Aleksić imala ozbiljne krize tokom dijete: Mislila sam da sam bolesna!
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Seka Aleksić dugo je kuburila s kilogramima i bilo joj je teško da se otarasi viška, sve do ovog leta kada je izuzetno smršala. Pevačica konačno ima figuru kakvu je odavno priželjkivala, međutim, za to je bilo potrebno mnogo odricanja.

Kako kaže, osećala je takve krize tokom dijete da je mislila da je bolesna.

- Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje, naravno. Slatkiše sam generalno izbacila ovih dana. Zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam zavisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega - kaže Seka za Blic i osvrće se na svoj novi imidž, koji "fura" otkako je izdala novi album.

ATAImages/ M.M.
Seka Aleksić

 - Nije ovo ništa kako sam ja nekada bila provokativna, ovo je super. Stanislav (asistent) nalazi sve ideje, ništa se ja ne mešam. Kao neka lutka sam, on me upakuje i to je to. Najviše volim damski stil, ali s druge strane prosto svako pojavljivanje zahteva da izgledam drugačije, nekako se to i očekuje.

- To je kada imate ekipu, ja ustvari nemam ekipu nego samo jednog čoveka koji sve to radi na pravi način, onda je proizvod takav kakav jeste. Srećna sam jer sam dovela liniju do izgleda kakvog sam želela. Ukoliko ste lepi i zgodni to ne znači da možete svašta obući - rekla je Seka Aleksić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike