Tajna čuvenog hita „Zora je“: Prvobitno se nije tako zvala, a izmena teksta je trajala danima

05.11.2022

22:40

0

Pevačica je tu pesmu izdala neposredno pošto se razvela

Tajna čuvenog hita „Zora je“: Prvobitno se nije tako zvala, a izmena teksta je trajala danima
Neda Ukraden - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Brojni veliki hitovi naših estradnih umetnika nisu nosili nazive kakve danas nose, niti je tekst bio kako je prvobitno napisano. Pevačica Neda Ukraden je otkrila da je numera „Zora je“, kojom se proslavila, posle brojnih korekcija, dobila današnji epilog. 

- Pesma „Zora je“, zvala se „Jovane Labude“! Kada mi je Đorđe Novković pevao pesmu, ja se sva raznežila, ali kada sam čula to, mislim se nema šanse! Promenili smo na „Milane“, ali ja se tek razvela i nije bilo šanse da pevam „Milane labude“ - otkrila je Neda.

ATAImages/Antonio Ahel
Neda Ukraden

- Deo pesme je bio i „kartice bez ograničenja'', meni to nije bilo kako treba. Rekla sam da meni ne trebaju smao pare, rekla sam „Daj mi malo ljubavi, prijateljstva, malo zagrljaja“... Mi žene volimo i zlato i ljubav, neću „Samo zlato i dijamanti“... Zamolila sam ga da mi složi to kako treba i tek nakon sedam dana bitke dobili smo konačno rešenje! - dodala je pevačica.

24sedam/M.G.
Neda Ukraden

Podsetimo, Neda je nedavno objavila svoju autobiografsku knjigu pod nazivom „Zora je  svanula“. Kako je objasnila, ova knjiga govori o neprestanim borbama sa problemima, pobedama i iščekivanju novog dana i novih zora.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike