Otkrila i zašto su se rastali: Neda u svojoj knjizi do detalja opisala romansu sa doktorom, a sada se oglasio i on!

31.10.2022

14:41

2

Autor: Marija Mitić

Poznato je da su pevačica i lekar bili u ozbiljnoj vezi, čije je detalje Neda bez zadrške podelila u knjizi

Otkrila i zašto su se rastali: Neda u svojoj knjizi do detalja opisala romansu sa doktorom, a sada se oglasio i on!
Neda Ukraden - Copyright 24sedam/M.G.

Neda Ukraden objavila je svoju autobiografiju, knjigu koja nosi naziv po njenom čuvenom hitu - "Zora je svanula". U njoj je, osim karijere, akcenat stavila i na svoj privatan život, te ljubavne veze, pa je tako pisala i o romansi sa doktorom Momom Jakovljevićem.

Poznato je da su pevačica i lekar bili u ozbiljnoj vezi, čije je detalje Neda bez zadrške podelila u knjizi, a počela je od samog upoznavanja.

 - Mog zgodnog, šarmantnog Beograđanina upoznala sam na muzičko-modnoj fešti u Makedoniji, gde smo oboje nastupili, on kao maneken, ja kao pevačica. Bili smo skoro istih godina, s propalim brakovima iza sebe. Osim što je bio uspešan maneken, završio je medicinu i radio kao lekar. Stanovao je s roditeljima i mlađim bratom u jednoj lepoj staroj zgradi u poznatoj dorćolskoj ulici.

- Veza nam je ušla u ozbiljnu fazu 1987. godine, kada sam se prijavila kod njega, na njegovu kućnu adresu i postala Beograđanka. Kao par smo svima zapali za oko, pa smo slušali razne priče. Mnogi su radili na tome da nas rastave.

24sedam/M.G.
Neda Ukraden

 

Kako dalje navodi Neda u svojoj knjizi, njihove porodice su se odlično uklopile, ali je ona u tom periodu bila vezana za Sarajevo.

- Bili smo zreli, slobodni i zaljubljeni. Obožavala sam da budem, ne samo pevačica nego i njegova ‘obična’ devojka, da s njegovom mamom idem na pijacu, da spremam ručak, neke moje specijalitete, što je nju posebno oduševljavalo. Jedino zbog čega sam tugovala je to što moja ćerka nije bila sa mnom u Beogradu - dodala je pevačica, a njena razdvojenost od ćerke bio je i razlog zbog kog je odlučila da stavi tačku na ovu romansu.

Iako je rado podelila detalje njihove veze, Moma ipak ne želi ovo da komentariše.

 - Ne zanima me ta priča i ne bih dalje da komentarišem - kratko je rekao Jakovljević za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike