Oglasila se Dragana Katić nakon navoda o napuštanju Grand televizije (FOTO)

27.07.2022

12:05

0

Autor: Marija Mitić

Ovim je stavila tačku na nagađanja

Oglasila se Dragana Katić nakon navoda o napuštanju Grand televizije (FOTO)
Dragana Katić - Copyright M.M./ATAImages

U medijima je danas odjeknula vest da voditeljka Dragana Katić napušta Grand produkciju i emisiju "Nikad nije kasno", koju vodi već dugi niz godina. Navodilo se i da ona prelazi na televiziju Pink, međutim, Dragana se sada oglasila i stavila tačku na ove spekulacije.

 - Pojavila se vest da napuštam Grand Produkciju i emisiju Nikad nije kasno, što nije tačno s obzirom da sam srećna u istoj i da volim ljude koje radim - napisala je Katićka na Instagramu i time zatvorila ovu temu.

Printscreen Instagram/draganakatic
Objava Dragane Katić na Instagramu

Portal 24sedam pokušao je da stupi u kontakt sa Draganom kada su se pojavili navodi o njenom televizijskom transferu, međutim, ona nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, Dragana Katić je započela karijeru 1986. godine na TV RTB. Pored jutarnjeg programa, vodila je i emisije „Leto na Adi“, „Nedeljno popodne“, kao i dodele nagrada i festivale „Oskar popularnosti“ i MESAM. Najveći uspeh ostvarila je kao voditeljka emisije „Grand šou“, a član Grand produkcije je od njenog osnivanja 3. decembra 1998. godine. Poslednjih godina gledamo je kao voditeljku veteranskog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“.

Oprobala se i kao glumica kada je 2005. godine u seriji „Ljubav, navika, panika“ igrala Lili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike