Luna i Marko saopštili šokantne vesti: Miljković odustaje od posla, ovaj razlog niko nije očekivao!

04.11.2022

09:42

1

Bračni par uvodi novitete u biznis

Luna i Marko saopštili šokantne vesti: Miljković odustaje od posla, ovaj razlog niko nije očekivao!
Luna i Marko - Copyright Printscreen/YouTube/ Sikter Tube

Marko i Luna vode samostalno biznis preko svojih Jutjub kanala, a sada su odlučili da naprave velike promene, koje se možda neće dopasti njihovim pratiocima.

Bračni par Miljković ima dva kanala na ovoj platformi, od kojih lepo zarađuju, ali je Marko sada odlučio da se povuče sa snimanja, što je mnoge začudilo.

Ovog meseca oni su započeli projekat "Siktermanija", a to znači da će svakog dana objaviljivati po jedan video. Kako se čini, Markovo mesto će zauzeti njihova mezimica Mia, koja će se snimati sa mamom.

Youtube printscreen/Sikter Tube
Marko Miljković

Đoganijeva će odgoovarati na leksikonska pitanja, a kada je govorila o promenama, otkrila je koji je razlog Markovog odustajanja od posla, bar na ovaj način.

- Marka nećete videti, zato što više ne želi da se snima. Prosto, odlučio je da odustane od toga, ne ide mu. Kaže da se ne slika lepo, neće da bude na Siktertjubu, tako da, od sad ćete samo gledati mene i Miu - izjavila je Đoganijeva.

24sedam/Ivan Mitić
Marko i Luna

 

Podsetimo, bračni par očekuje sledeće godine drugo dete. Oni su nedavno saopštili da je Luna trudna, te je progovorila o polu bebe.

- Ne znamo šta će biti, još je rano, ali volela bih da imam sina. Znate kako kažu, mamin sin. Naravno, pre svega da je živo i zdravo, ali Mia je pravi tata, samo njega gleda. Imamo neka imena, ali će Marko odlučiti, pošto sam ja odlučila za Miju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike