Detalji Lunine trudnoće! Bije je glas da je ovakva kad je u drugom stanju i to joj ne smeta: Tako sam i znala šta je posredi!

01.11.2022

13:34

0

Đoganijeva objašnjava koliko bi volela kada bi beba malo ličila i na nju

Detalji Lunine trudnoće! Bije je glas da je ovakva kad je u drugom stanju i to joj ne smeta: Tako sam i znala šta je posredi!
Luna Đogani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Otkako se pročulo da Luna Đogani čeka drugo dete, to je postalo jedna od glavnih tema u javnosti. Govoreći o tome kako sada izgleda njena svakodnevica, istakla je kako se sasvim dobro oseća, ali i po čemu je najpre znala šta se u stvari dešava.

- Super se osećam. Kažu mi svi da sam u trudnoći mirnija i nekako mila. Imam neku čudnu i lepu energiju. Tako sam i provalila da sam trudna, to sam osetila u sebi – počela je Luna svoju priču u „Premijeri", pa otkrila da je njena sestra zaplakala pošto je čula lepe vesti.

- Nina se najviše obradovala, plakala je. Tako je reagovala doduše i prvi put, pa evo i sada. Srećni su i tata i mama. Svi su srećni zbog mene. Raduju se što će dobiti drugo unuče – ispričala je Đoganijeva, koja je malo pre nego što je i sama postala svesna da je ponovo u drugom stanju bila sa suprugom Markom Miljkovićem u Americi.

Kako su se tamo proveli možete saznati u OVOM intervjuu koji su po povratku dali za 24sedam. Sve vreme dok su bili tamo, inače, ćerkicu Miju čuvali su im članovi porodica u Srbiji.

Većina, inače, veruje da će gospođa Miljković ovoga puta roditi dečaka, ali njoj je najvažnije da beba bude zdrava i polom se ne opterećuje.

- Ono što bih volela jeste da malo liči na mene, da ne budem samo kao inkubator – zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike