Željko Mitrović je dobio šou za “dž”! Karleuša o prelasku "Zvezda Granda" na Pink: Svako će biti zanimljiviji od njih!

17.10.2022

08:30

0

Autor: Marija Mitić

Potkačila je i mnoge kolege sa kojima je do juče sarađivala

Željko Mitrović je dobio šou za “dž”! Karleuša o prelasku "Zvezda Granda" na Pink: Svako će biti zanimljiviji od njih!
"Zvezde Granda" i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jeleni Karleuši nije mnogo trebalo da prokomentariše prelazak "Zvezda Granda", u kojima je do pre godinu i po dana bila čan žirija, sa televizije Prva na Pink televiziju. Poznato je da ona sa čelnikom ružičaste tekevizije nije u najbojim odnosima, pa je tako ovu priliku iskoristila i da njega potkači, a nije izbegla ni njegovu suprugu Milicu Mitrović.

Osim toga, ona je u negativnom kontekstu komentarisala i Sašu Popovića, koji joj je do juče godinama bio saradnik, kao i kolege Viki Miljković i Đorđa Davida, a sve je to lepo spakovala u jedan Instagram stori, kako smo i navikli. "Peckanje" Cece Ražnatović, njene ljute rivalke, se, naravno, podrazumeva.

 - Željko M. ne samo da je dobio ceo šou za džabe, nego je bez pardona izgovorio na potpisivanju - Lesi se vratio kući. Dok se "Lesi" kiselo smejao pored njega držeći čašu šampanjca i tužno u sebi lajao onu poznatu - "Dotak'o sam dno života" - počela je u svom stilu.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše na Instagramu o Zvezdama Granda

 - Sada će im Milica M. dati "eksluzivni termin" radnim danom od 22 časova, a prekidaće ih uživo uključenjima iz Zadruge jer će svakako to biti mnogo zanimljivije od lepote i humora Viki i Đorđa D. ( sem ako Redžepova C. ne progovori na engleskom) - pisala je ona u svom stilu pa zaključila da će pomenuti šou propasti ukoliko ih nadmaše rijaliti igrači.

Podsećanja radi,Saša Popović i Željko Mitrović pre par dana su potpisali ugovor o saradnji, te tako "Zvezde Granda" počinju da se emituju na Pink televiziji početkom novembra, gde su se i prikazivale mnogo godina ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike