Aleksandra Bursać o ljubavi, poslu i velikoj borbi s insulinskom rezistencijom: Ovo mi je znak da nešto radim kako treba!

30.06.2022

21:09

0

Loše navike je zamenila boljim, a pesma joj je, kaže, beg od svega

Aleksandra Bursać o ljubavi, poslu i velikoj borbi s insulinskom rezistencijom: Ovo mi je znak da nešto radim kako treba!
Aleksandra Bursać - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zbog lošeg načina života, Aleksandra Bursać se već dugi niz godina bori sa insulinskom rezistencijom. Sa namerom da poboljša zdravstveno stanje, međutim, uspela je da neke loše navike zameni boljim i veoma je zadovoljna rezultatima.

- Trudim se. Krenula sam na boks i svim devojkama koje se bore sa insulinskom rezistencijom bih preporučila da krenu na kik-boks. Eto, meni su zadnji rezultati bili super, skoro 30 odsto manji, znači da nešto dobro radim. Dobro, trudim se da redukujem i ishranu, ne mogu previše zbog posla i putovanja, ali mislim da je trening mnogo bitan. Skoro sam počela i lekove da pijem, nisam do sad i mislim da će to sve biti dobro - počela je bila svoju priču u emisiji „A sad malo mi", pa naglasila kako i inače nema problem da otvoreno govori o svemu ovome, jer želi da na taj način pomogne drugima.

 

 

- Znam da se sa tim problemom bore i devojke koje nisu sa javne scene, to je bolest savremenog doba. Mnogo je teško, teško je da smršaš, onda previše otekneš jer imaš previše vode, ali ako želiš, možeš to da promeniš - tvrdi ona.

Aleksandra je nedavno govorila i kako nema sreće u ljubavi, dok joj na poslovnom planu cvetaju ruže.

- Meni je posao beg od svega, volim da pevam pre svega i volim tu energiju sa ljudima. Dok ne naiđe neko pravi i bitan i dok se ne ostvarim kao majka, radiću i trudiću se da stvorim sve i za sebe i za svoju porodicu - zaključila je pevačica.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike