Petru Graši će, osim zbog dolaska ćerke, ovo biti uspešna godina zbog još nečega: Pevač najavio brojna iznenađenja

04.10.2022

08:49

0

On će u novembru održati koncert u Štark Areni

Petru Graši će, osim zbog dolaska ćerke, ovo biti uspešna godina zbog još nečega: Pevač najavio brojna iznenađenja
Petar Grašo - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, Petar Grašo, po mnogima majstor za balade, dinamičnu koncertnu godinu zatvoriće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra.

Grašo je, nakon brojnih rasprodatih nastupa u najvećim koncertnim dvoranama u regionu pokorio Balkan, a kako najavljuje, kruna ovogodišnje koncertne sezone, biće upravo koncert u srpskoj prestonici.

- Jako sam srećan što ću ovu, po mnogim kriterijumima, lepu i dinamičnu godinu, završiti na spektakularan način, u Štark Areni. Beogradska publika je posebna, jako dobro se znamo, i ta razmena energije i emocija među nama je zbilja nešto izvanredno. Donosim najbolje od sebe, a velika bina, odlična produkcija iza koje stoji Skymusic, vrhunski bend i dva sata pesme i ljubavi garantiraju ludu i nezaboravnu zabavu – rekao je Grašo.

Hrvatski pevač, koji slovi za jednog od najcenjenijih hrvatskih tekstopisaca, kompozitora i kantautora, najavio je i brojna iznenađenja za predstojeći beogradski koncert:

- Spremam svakojake sitne radosti za moju vernu beogradsku publiku, ali neću o tome govoriti, to će biti iznenađenje – zaključio je on.

ATAImages/ A.A./Jutjub/Jutarnji list
Petar Grašo i Hana Huljić

Podsetimo, Grašo i njegova supruga Hana Huljić ove godine su postali roditelji devojčice Albe, pa se u pravom smislu te reči može reći da će mu ova godina biti uspešna kako na poslovnom, tako i na privatnom polju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike