Bivša snaja Elizabete II je nasledila njene pse: Ovako kraljičini ljubimci uživaju u novom domu (FOTO)

17.10.2022

16:39

0

Sara Ferguson, bivša supruga princa Endrua, usvojila je dva korgija

Bivša snaja Elizabete II je nasledila njene pse: Ovako kraljičini ljubimci uživaju u novom domu (FOTO)
profimedia-0558047237 - Copyright Profimedia

Kraljica Elizabeta II preminula je 8. septembra ove godine, a sahranjena 11 dana kasnije. Jedan od momenata kada su mnogima krenule suze jeste kada su se njeni ljubimci, psi rase korgi, oprostili od nje dok je prolazio automobil u kom se nalazio njen kovčeg.

Nakon sahrane su se mnogi zapitali šta će biti sa ljubimcima koje je kraljica obožavala, a sada i zvanično znamo da su neki od njih završili u rukama Sare Ferguson, bivše snaje pokojne Elizabete II.

Kraljica je celog života bila strastveni obožavalac rase korgi i posedovala je desetak pasa. Često je bila fotografisana sa jednim ili više njih koji sede pored njenih nogu ili idu pored nje.

Pre smrti, ona je posedovala četiri psa - dva velška korgija nazvana Sendi i Mjuk, jednog dorgija (spoj jazavičara i korgija) po imenu Kendi i kokeršpanijela Lisi.

Youtube/Sky News
 

Proteklog vikenda je Sara Ferguson, na svom nalogu na Instagramu, podelila fotografije sa Sendi i Mjuk, sa kojima je uživala na imanju Vindzor, u Rojal Lodžu, gde i dalje živi sa princem Endruom, iako se razvela od njega.

Čak i posle razvoda je Sara Ferguson nastavila da održava prijateljstvo sa kraljicom i njih dve bi često šetale pse zajedno. Jednom prilikom je Sara izjavila da joj je kraljica "bila više majka nego njena rođena majka", te je nazvala svojim "najvećim mentorom".

Inače, još uvek nije poznato ko je usvojio druga dva kraljičina psa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike