Hit detalj iz kraljevske porodice: Deca princeze Ane otkrila šta ih nervira kod nje!

24.09.2022

05:59

0

Niko nije siguran kako joj to polazi za rukom, uzimajući u obzir da ima i više od 70 godina

Hit detalj iz kraljevske porodice: Deca princeze Ane otkrila šta ih nervira kod nje!
Princeza Ana - Copyright Profimedia

Princeza Ana, jedina ćerka pokojne kraljice Elizabete II, poznata je po tome što sa njom „nema zezanja", te po njenoj izuzetnoj posvećenosti službenim dužnostima. 

Posle smrti poznate majke izazvala je divljenje kod mnogih time kako se nosila u javnosti s tužnim vestima. Emocijama, naizgled, uopšte nije bila preplavljena, a njena deca, sa druge strane, ističu kako je Ana uvek bila takva. I što se tiče posla - ozbiljna je i za nju kao da nema stajanja, a zbog jednog je naslednicima čak vremenom postala i naporna. 

Zara Tindal i Piter Filips su od malih nogu naučeni da moraju da rade i da se trude kao da nisu unuci čuvene vladarke. Tako ih je ona vaspitala, kao i dan-danas jedna od najvrednijih žena iz palate.  

U intervjuu povodom jednog njenog rođendana, Zara i Piter su ispričali da se, sa jedne strane, boje da joj kažu da uspori malo i opusti se, ali i otkrili da „pamti kao slon", što ih prilično opterećuje.

- Upija sve kao sunđer i dan-danas, to je neverovatno kojim sve informacijama raspolaže. Ali i iritantno - kroz smešak je, na iznenađenje mnogih, otkrila Zara, prenosi „Mirror".

Njen brat se brzo složio sa time. I sam je potvrdio da ga to malo nervira. 

Princeza Ana, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike