Tea Tairović prvi put u javnosti posle haosa na aerodromu sa policijom: Zbog pitanja napala voditelja

12.10.2022

12:53

0

Kroz ceo razgovor sa voditeljem je bila veoma neprijatna i nije želela da da konkretan odgovor

Tea Tairović prvi put u javnosti posle haosa na aerodromu sa policijom: Zbog pitanja napala voditelja
Tea Tairović - Copyright Instagram printscreen/tea_tairovic

Tea Tairović je u nedelju doživela neprijatnost na aerodromu u Nemačkoj kada su je zadržali prilikom čekiranja za let za Srbiju, a sve zbog toga jer je pevačica prekoračila dužinu boravka u Šengenskoj zoni. 

Postojale su brojne spekulacije da će joj biti zabranjen ulazak u ovu zemlju, da je uhapšena, što pevačici nimalo nije prijalo, te je rešila da iznese nekoliko rečenica u svoju odbranu, a potom se i posvađala sa voditeljem koji ju je ugostio u emisiji „Puls Srbije“.

- Ja ovde nisam došla da pričam o ružnim, već o lepim stvarima. Izgovoriću samo jednu jedinu stvar, a to je da su navodi netačni, da ja niti sam bila uhapšena, niti sam bila lišena slobode - kaže Tairovićeva:

ATAImages/ A.A.
Tea Tairović

 

- Navela sam da nisam bila ni prevedena ni uhapšena, ali nije novo da postoje neprijatnosti na aerodromima. Navodi su netačni, a što se tiče novca, neukusno je pričati o tome - priča Tea Tairović, koja je odlučna da ne želi ništa više da komentariše sem onoga što je već napsiala na svom Instagramu, a to je da je bilo neprijatnosti koje svakome može da se desi.

Pitanje koje se takođe nametnulo jeste ono o pevačicinim intimnim snimcima zbog čega je Tea gotovo pobesnela, pa je veoma žustro i odgovorila voditelju Ivanu Gajiću.

Printscreen YouTube/Kurir Tv
Tea Tairović

- Hiljadu i jedan put nisam odgovorila na ta pitanja, šta vas tera da me pitate to? Vi mene ovim pitanjem ne poštujete. Je l' ja sad treba da kopam po vašem životu? - rekla je Tea Tairović, a onda je domaćin emisije pokušao da joj se na pristojan način obrati.

- Ako ti imaš problem sa pitanjima, to nije naša stvar, sva pitanja su bila na mestu, to je ono što se pisalo po medijima, a ti si ovde imala sav prostor da kažeš sve šta ti je na srcu, ali si se odlučila da mene napadaš - zaključio je voditelj.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike