Ludi rođendan Jovane Jeremić! Sa bivšim mužem sekla slavljeničku tortu, pa i zapevali, a onda je stigao buket od misterioznog muškarca!

26.10.2022

06:51

1

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je sinoć proslavila 32. rođendan u jednom prestoničkom restoranu gde je okupila brojne prijatelje i kolege

Ludi rođendan Jovane Jeremić! Sa bivšim mužem sekla slavljeničku tortu, pa i zapevali, a onda je stigao buket od misterioznog muškarca!
jovana_jeremic_25102022_0027 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić sinoć je proslavila 32. rođendan u jednom prestoničkom restoranu gde je okupila brojne prijatelje i kolege. Žurka je trajala do sitnih sati, a svi najbolji momenti zabeleženi su i objavljeni na Instagramu.

Tako je voditeljka podelila kadrove gde u par navrata peva i izazovno pleše, ali to naravno nije sve. Ono što je zanimljivo jeste da su Jovana i njen bivši muž Vojislav Milošević zajedno otpevali jednu pesmu, a u pitanju je pesma "Godinama", te su je jedno drugom posvetili kao pravi par.

Takođe, njih dvoje su zajedno i sekli slavljeničku tortu, poput pravih mladenaca, da bi ga nakon toga Jeremićeva poljubila, ali u obraz.

 

Njihova ćerkica Lea bila je sve vreme uz njih na proslavi, a u jednom trenutku u salu je stigao buket iznenađenja. Naime, reč je o misterioznom pošiljaocu, na šta se Jovana nasmejala kada je shvatila o kome je reč. Ona nije želela da otkrije od koga je dobila ogroman buket cveća, ali je pročitala na kartici, te rekla da joj je ta osoba izuzetno draga.

Podsetimo, Jovana je pred samu žurku dala izjavu za medije, među kojima je bio i 24sedam, gde je pred kamerama pokidala bisernu ogrlicu, simbolično, rekavši da "bisere pred svinje više neće bacati".

- U prošlosti sam bisere bacala pred svinje. Red bi bio da oni ostanu u prošlosti, tamo gde im je i mesto. Ja od večeras te bisere ostavljam tamo u prošlosti, a prelazim na dijamante - rekla je voditeljka pred žurku, pa pokidala bisernu ogrlicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike