Jovana Jeremić hoće u "Zvezde Granda": Treba im neko da ih razdrma! Za rođendan podigla kredit i kupila stan! Pojavio se i njen bivši muž

25.10.2022

19:00

3

Voditeljka je na proslavi rođendana pričala o svojim planovima

Jovana Jeremić hoće u "Zvezde Granda": Treba im neko da ih razdrma! Za rođendan podigla kredit i kupila stan! Pojavio se i njen bivši muž
jovana_jeremic_25102022_0013 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Jeremić večeras proslavlja 32. rođendan, a sve je veoma iznenadila kada se pojavila u jednom prestoničkom restoranu, gde je organizovala slavlje.

Ona je obukla belu haljinu sa perjem, a na licu je nosila masku, što je predstavljalo izvesnu simboliku. Pored toga, ona je imala i mali performans sa bisernom ogrlicom, koji je sve iznenadio.

Nakon toga je Jovana otkrila da neće biti skromna, te da je njena rođendanska želja da bude, ni manje ni više, u žiriju "Zvezda Granda".

- Moja rođendanska želja je da, pored jutarnjeg programa, dobijem i prvu funkciju u mom životu. Nadam se da će biti uslišena. Da budem stalni član žirija Zvezda Granda. Fali im jedna Jovana Jeremić. Posle Karleuše, oni nemaju nikoga ko može da ih razdrma, postali isti, jednolični. Njima fali šou majstor, da razmrda taj žiri. Pored mene, treba da vrate Zoricu Brunclik i Acu Lukasa. I naravno Jelenu Karleušu. Bez obzira šta ko misli. Ja ću da pomirim Cecu i Jecu - kroz smeh dodaje ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Jeremić

 

Voditeljka je otkrila da je dobila puno poklona, ali onim najvažnijim je obradovala samu sebe.

- Sebi za rođendan sam kupila još jedan stan u centru grada. Prethodni stan izdajem, otplaćuje mi ratu kredita. Podigla sam kredit, kupila sam u centru grada. To mi je bio san. Čekam još neke papire. U ulici koja se zove po meni, Jovanova. Mora da to bude gospodar, jer ja sam gospodarica. Mnogo sam ponosna na sebe. Uspela sam poštenim radom da kupim nekretnine - istakla je voditeljka.

Planova ima puno, a jedan od njih je i serija u kojoj je dobila ulogu. Međutim, tu je misteriozna i dalje, ali smatra da će izazvati skandal to što će se pojaviti u njoj.

- Snimanje te serije se očekuje od Nove godine. A ne bih da izbaksuziram, da pričam. Mislim da ni glumci ne znaju da ću biti sastavni deo ekipe. To će da bude skandal, teško će oni da prihvate da jedna Jovana Jeremić glumi pored njih. Oni misle da su veliki bardovi. I jesu, meni je to čast. Ja se nadam da će se to obistiniti. Meni je to obećano. Ali znate kako, obećanje, ludom radovanje - kaže Jeremićeva, koja je potvrdila da je sada slobodna:

- Ja sam potpuno spremna u životu za sve što mi dolazi. Svakako bih volela da u moj život ušeta neko ko može da isprati Jovanu Jeremić. Ako ne ušeta, sigurno ću biti sama. Neću biti s bilo kim. Priče astrologa su da taj muškarac, muž, čovek iz inostranstva, na svetskom nivou lik. U Srbiji ne postoji muškarac za Jovanu Jeremić. Treba da bude lojalan, da bude usmeren na ostvarenje svih mojih želja i da voli moju ćerku kao da je njegova - kaže ona.

Jovana se prisetila i svojih početaka, te da su je mnogi povredili, poput modnih kreatora koji nisu hteli da sarađuju s njom.

- Nikada neću zaboraviti nijednom modnom kreatoru kojeg sam molila na početku svoje karijere da me oblači, a nisu hteli jer nisu znali da ću postati zvezda. A sad neki od njih me mole da nosim njihovu odeću i zovu me na njihove proslave. Neću ići jer su licemeri. Mislili su da sam seljanka iz Ljiga koja neće da napravi karijeru. A sve njihove uzdanice su propale - kaže Jovana.

Ona je spomenula i knjigu koju će uskoro izdati, a dotakla se i filma koji bi se snimao o njoj. Jednu glumicu vidi u toj ulozi.

- To je Anja Mit. Ona ima tu energiju, harizmu. Ovi mladi glumci nemaju harizmu. A od pevačica to su Milica Pavlović i Milica Todorović - kaže Jovana.

Od poznatih na Jovanin rođendan došli su Luka Dačić i Milica Jokić, koleginica Bojana Ristivojević, a najveće iznenađenje za sve bilo je kada se pojavio njen bivši muž Vojislav, koji je doveo njihovu ćerkicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike