Jovana Jeremić sa maskom na licu slavi rođendan, pa šokirala potezom: Dosta sam bacala bisere pred svinje, sve se menja od danas! (VIDEO)

25.10.2022

17:47

0

Ona je imala pravi, mali performans pred kolegama

Jovana Jeremić sa maskom na licu slavi rođendan, pa šokirala potezom: Dosta sam bacala bisere pred svinje, sve se menja od danas! (VIDEO)
jovana jeremic (4) - Copyright 24sedam

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, proslavlja večeras 32. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. Kao i uvek, ona se pobrinula da svaki detalj bude na svom mestu i da sve bude u znaku nje.

Tako je na samom ulazu stajala dekoracija u obliku crvenih i zlatnih balona, a istom bojom bilo je ispisano njeno ime i prezime koje je bilo na sredini.

Voditeljka se, pre nego što je proslava počela, obratila okupljenim novinarima. Ona je ponela kratku, belu haljinu sa perjem, zelene cipele koje je dobila na poklon za rođendan, a kosu je podigla.

Ono što je svima zapalo za oko jeste maska koju je najpre nosila na licu i sa kojom je pozirala okupljenim fotografima. 

- Danas je 15 godina moje karijere, zapravo 17, počela sam sa 14 godina. Moj put od Ibarske magistrale, Lazarevca i Ljiga do Beograda i mesta broj 1 u medijima je zaista bio trnovit - započela je Jovana, pa nastavila:

- Punim 32. godine, srećna sam i ostvarena u svakom pogledu. Verovatno se pitate zašto držim masku u rukama. Od sada pa ubuduće ću je držati stalno na licu jer mislim da sam se u prošlosti bezrezervno davala, a nju će moći da skinu samo oni koji vrede najviše, koji su dovoljno skupi da shvate koja je vrednost dobre žene. Više o privatnom životu neću govoriti u javnosti, to će biti zatvorena knjiga. Možda će neko od vas moći da otvore jednu, dve strane, ali cela knjiga će biti samo za mene. Ništa se drugo neće promeniti, ali o mojim ljubavima, emotivnim odnosima, te teme će biti zatvorene za javnost. 

24sedam
Jovana Jeremić

U nastavku je Jovana iznenadila kolege kada je uradila nešto neočekivano.

- U prošlosti sam bisere bacala pred svinje. Red bi bio da oni ostanu u prošlosti, tamo gde im je i mesto. Ja od večeras te bisere ostavljam tamo u prošlosti, a prelazim na dijamante - rekla je voditeljka, pa pokidala bisernu ogrlicu.

Šta je Jovana još rekla i kako je izgledao njen performans, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike