Pronađeno telo Marijane iz "Velikog brata"?! Njen otac je u agoniji: Samo želimo da se ovo što pre završi

24.10.2022

20:44

0

Marijana je nestala još u aprilu, a do sada nikakve konkretne informacije nisu date

Pronađeno telo Marijane iz "Velikog brata"?! Njen otac je u agoniji: Samo želimo da se ovo što pre završi
marijana seifert10 - Copyright Printscreen YouTube/Veliki brat

Marijana Seifert, pobednica "Velikog brata", nestala je 27. aprila ove godine i od tada joj se gubi svaki trag. No, kada je danas u Savi pronađeno telo nepoznate žene, svi su počeli da sumnjaju da je u pitanju ona.

Kako se navodi, hrvatska policija je saopštila da je u mestu Dubrovčak Lijevi oko 14 sati u Savi pronađeno telo nepoznate žene, a korisnici društvenih mreža počeli su ubrzo da komentarišu i sumnjaju kako se možda radi o telu nestale Marijane.

Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee
Marijana Seifert

Njen otac se ovim povodom oglasio, ali istakao da još uvek ne zna da li je u pitanju telo njegove ćerke.

- U kontaktu smo s policijom, a sutra će se znati više. Nisu mogli da nam kažu više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla biti Marijana - izjavio je Marijanin otac Ivo Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Na pitanje novinara jesu li članovi porodice dali uzorak krvi zbog moguće DNK analize, Ivo Kovačević je rekao kako nisu, ali će rado to učiniti.

Printscreen/YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

- Daćemo sve što treba! Pred našom porodicom je još jedna besana i neizvesna noć. Samo želimo da se ova agonija što pre završi, teško je ovako živeti - kazao je Kovačević.

Podsetimo, prema prvim informacijama, Marijana je nestala u noći 27. aprila, a kako se govorilo, ona je izašla iz stana i uputila se ka mostu na Savi. Od tog trenutka joj se gubi svaki trag i niko ne zna šta se sa njom desilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike