Roditelji nestale Marijane iz "Velikog brata" očajni: Njena majka ne može da dođe k sebi već mesecima, na jedno se najviše žali

23.10.2022

08:07

0

Kako je istakla, oni i dalje ne znaju šta se desilo sa njihovom ćerkom

Roditelji nestale Marijane iz "Velikog brata" očajni: Njena majka ne može da dođe k sebi već mesecima, na jedno se najviše žali
Marijana Seifert - Copyright Marijana Seifert, Youtube screenshot ,,VELIKI BRAT"

Marijana Seifert, javnosti poznata i kao pobednica "Velikog brata", nestala je pre nekoliko meseci, a osim informacije da je u toku noći izašla iz stana i uputila se ka mostu na Savi, niko ništa više od toga ne zna.

Postoji sumnja da je Marijana izvršila samoubistvo, ali naravno njeni roditelji i dalje gaje nadu da je dobro.

Printscreen/YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

- E, da je i nama da znamo šta se desilo s našim detetom... Oprostite, toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Bolno mi je da pričam o tome. Nakon razgovora mi samo bude još gore - rekla je ona za Kurir, pa dodala:

- Nemate pojma koliko mi je i ovo bolno što vam odgovaram na poruke, ne možete ni blizu shvatiti našu bol. Suprug i ja stvarno nemamo nikakvih informacija koje bismo vam mogli dati. Ne možemo da dobijemo nikakve informacije od policije, samo nam kažu da se radi i to je to. Sve što smo mogli da kažemo to smo rekli.

Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee
Marijana Seifert

Inače, nedavno je i Marijanin otac rekao da je policija, prema njegovom mišljenju, prekinula potragu za njegovom ćerkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike