Ovako je počela ljubavna priča Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića: On joj se javio na Fejsbuku, a ona mislila da je maneken

23.10.2022

21:05

1

Kreatorka ističe da joj se muškarci i dan-danas udvaraju, bez obzira na njene godine

Ovako je počela ljubavna priča Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića: On joj se javio na Fejsbuku, a ona mislila da je maneken
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević - Copyright ATAImages/ A.A.

Kreatorka Verica Rakočević je svog supruga Veljka Kuzmančevića upoznala putem društvene mreže Fejsbuk. Iako je u prvi mah sve delovalo kao poslovna saradnja, kasnije su se rodile i emocije.

Verica je od Veljka starija 35 godina, a nedavno su proslavili deceniju ljubavi, a sada je otkrila kako je sve počelo. 

- Meni se Veljko nije udvarao. Poslao mi je poruku da mu se sviđa to što radim i da bi voleo da sarađujemo. Ja sam mislila da je on neki maneken... Ali, to je sve suđeno, ja sam imala ponude, ali tog trenutka kada sam odslušala te taktove njegove muzike rekla sam: "Jao pa ti si kompozitor, super". I onda smo zaista počeli da se družimo. Inače, bez obzira na moje godine stiže tu svašta i to ide na blok odmah naravno. Naravno, ništa nepristojno jer ipak koliko toliko sam valjda zaslužila poštovanje - ispričala je Verica.

Antonio Ahel/ATAImages
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević

 

Verica sa ponosom priznaje da ima 74 godine. Veoma je negovana žena, te kaže da joj danas pažnje i udvarača ne manjka. 

- I danas mi se udvaraju, ali ja smatram da je to samo zbog imena jer prosto ne vidim pameti u glavi jednog muškarca da se udvara ženi od 74 godine i to mušakarac od recimo 30-35 godina. Moj i Veljkov susret je potpuno drugačiji bio. Drugačije se cela stvar razvijala, on ima dobar izraz, mi smo kao nokat i meso. Ja mislim da je to jedna karmička ljubav, jedino što možda nije dobro je što se sve karmičke ljubavi ne završavaju srećno, ali ja mislim da će se ova završiti srećno - rekla je Verica u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Verica Rakočević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike