Jovana Jeremić presrećna, ovo je ponuda koja se ne odbija! Voditeljka dobila ulogu u kultnoj seriji: Bog je uslišio moje želje! (FOTO)

19.10.2022

10:16

1

Autor: Marija Mitić

Ne skriva oduševljenje, te kaže da joj je ovo neočekivan poklon za rođendan

Jovana Jeremić presrećna, ovo je ponuda koja se ne odbija! Voditeljka dobila ulogu u kultnoj seriji: Bog je uslišio moje želje! (FOTO)
jovana jeremic _jovanizmi-12 - Copyright Instagram printscreen/jovanajeremic

Voditeljka Jovana Jeremić proširiće okvire svog zanimanja, pa će se tako sada oprobati i u jednom novom i psove drugačijem poslu. Naime, Jovana će, kako je saopštila putem Instagrama, igrati u jednoj domaćoj, kultnoj seriji, međutim, ostala je mistična i nije htela da otkrije o kom ostvarenju je reč.

- Još jedan san će uskoro postati realnost! Od sledeće godine uloga u kultnoj srpskoj seriji! Današnji dan je za film! Baš kao moj ceo život! Bog je otvorio put mojoj velikoj želji. Slava mu - napisala je Jovana na Instagramu otkrivši da je reč o ispunjenju njenog sna, što je uz molitve "prizvala".

 

 

 - Ovo mi je neočekivan poklon za rođendan. Moja duša zna. Ja sam želela glumu da studiram, mama mi nije dala. Ali, sve na kraju bude kako Bog odredi - zaključila je Jeremićeva.

Inače, osim što je voditeljka, a uskoro ćemo je videti i u ulozi glumice, Jovana Jeremić priprema i svoju knjigu. Reč je o zbirci umotvorina koju će nazvati "Jovanizmi", o čemu je govorila za 24sedam, što možete pročitati OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike