Skandal! Jovana Jeremić najstrašnije ponizila Sašu Popovića, ne bira više koga i zašto vređa: Lesi se malo fucnuo

15.10.2022

13:31

2

Voditeljka očigledno nema baš najlepše mišljenje o kreativnom direktoru Granda, ali iako će raditi na istoj televiziji, dala je sebi za pravo da komentariše i to na ružan način

Skandal! Jovana Jeremić najstrašnije ponizila Sašu Popovića, ne bira više koga i zašto vređa: Lesi se malo fucnuo
jovana jeremić saša popović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Pink

Nova sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" počeće da se emituje 5. novembra na televiziji Pink. Ugovor između Granda i Pinka je juče potpisan, a Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na pomenutoj televiziji, jutros je komentarisala ovu situaciju i to na vrlo zavidan i ružan način.

Grand/Promo
Potpisivanje ugovora između Granda i Pinka

Konkretno, ona se osvrnula na Sašu Popovića, kreativnog direktora Granda, za kojeg nije imala lepe reči.

Iako je došlo do saradnje između televizije na kojoj ona radi i produkcije koja proizvodi "Zvezde Granda", Jovana je dala sebi za pravo da vređa ljude koji su sada praktično njeni saradnici, iako to nije nimalo pristojno.

- Razmišljam sinoć oko 11, pola 12, pred spavanje "Lesi se vraća kući". Jeste se malo fucnuo, olinjao... Ali u Lesija treba verovati. Vratiće Lesi onaj sjaj dlake, biće picikato posle 2 meseca provedena na Pinku - rekla je Jovana i potom dodala:

- E, jesam pokvarena - prokomentarisala je voditeljka, pa se nasmejala, iako zapravo ništa nije smešno u prozivanju kolega.

Printscreen YouTube/Novo jutro
Jovana Jeremić

Saša Popović je poznat po tome da nikada ne proziva druge javne ličnosti, pa će verovatno i ovog puta ostati gospodin i neće odgovoriti na uvrede koje mu je Jovana uputila.

Željko Mitrović se, inače, našalio na isti način izjavom "Lesi se vraća kući", ali misleći na takmičenje, te je bilo jasno da nije želeo nikoga da uvredi. Jovana je, iako je niko ništa nije pitao, odlučila da se nadoveže na tu izjavu, verovatno misleći da ju je dobro shvatila, pa je želela da se dodvori vlasniku TV Pink.

ATAImages/ Antonio Ahel
Žiri i voditelji Zvezda Granda

Podsetimo, poslednjih nekoliko nedelja u javnosti se polemisalo o tome gde će se emitovati i kada će početi nova sezona ovog takmičarskog šou programa. Kada je konačno i saopšteno, televizija Prva oglasila se saopštenjem da oni nikakvu ponudu od Granda za dalju saradnju nisu dobili, te da je prekršen ugovor.

Ovo muzičko takmičenje počelo je da se emituje 2003. godine upravo na Pinku, da bi pre šest godina prešlo na TV Prva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike