Kluni se i dalje druži sa ekipom iz „Urgentnog centra": Skoro išli malo i do Italije, a glumac otkriva - kako je sve počelo!

22.10.2022

05:59

0

Džordž je tumačio ulogu doktora Daga Rosa u poznatoj seriji koja je pratila živote medicinskog osoblja u Čikagu

Kluni se i dalje druži sa ekipom iz „Urgentnog centra": Skoro išli malo i do Italije, a glumac otkriva - kako je sve počelo!
Džordž Kluni - Copyright Profimedia

Džordž Kluni tvrdi da su jake prijateljske veze tajna uspeha serije „Urgentni centar" („ER"). Gostujući u jednoj emisiji, priznao je da ta ista drugarstva i dan-danas postoje, pa zato ovoj angažman smatra „poslom svog života".

- Prijateljstvo koje sam negovao, ali koje i danas negujem, rekao bih da je to rajna našeg uspeha s „Urgentnim centrom". Recimo, s Tonijem Edvadrsom (doktor Mark Grin) sam skoro bio i u Italiji. Pre oko tri nedelje. I njegova žena Meri je bila tu - ispričao je on u emisiji koleginice Dru Barimor pa dodao kako je jednako blizak i sa Džulijanom Margulis (sestra Kerol Hatavej), kao i Noom Vajlijem (doktor Džon Karter).

Noa Vajli, Profimedia
 

- To je stvarno bio posao mog života. Svi smo jako, jako dobri prijatelji ostali - dodao je prisećajući se vremena kada je radio na seriji koja se prikazivala od 1994. do 2009. godine.

Godine 2019, inače, jedan od producenata Džon Vels, oduševio je javnost pošto je za strane medije ispričao da postoji mogućnost da se i ponovo okupe. Ta ideja nikada nije „sklonjena sa stola", ali isto tako ništa nije ni sigurno.

- Mnogo smo epizoda napravili, više od 300. To je baš mnogo sati. Ali, ukoliko nam neko da neku dobru ideju... Možda. Što da ne - kazao je bio za „Deadline".

Tokom jednog onlajn okupljanja iz 2021, s druge strane, Kluni nije mogao a da ne istakne koliko ih sve voli i poštuje.

- Odrasli smo zajedno. Na ovaj ili onaj način, ali svakako jesmo. Mnogo mi je drago što vas vidim, narode - rekao je on tada, prenosila je tamošnja štampa, a Karter se zatim nadovezao:

- Kad smo tek počinjali, ti si nas zvao u svoju prikolicu i objasnio si nam kako da se postavimo, iz ličnog iskustva, kako bismo se zaista zbližili, pa samim tim i bolje razumeli. Nismo traćili probe samo na pamćenje teksta. Tako bi i inače trebalo da se radi. Ljudi treba da su iskreni, tu jedni za druge. Kao što smo i mi bili. Pa posle - sve ostalo.

Ekipa serije „Urgentni centar", Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike