Goca posle odluke da Šabanovom ubici kazna bude smanjena: I sami pišu kako je ovo bruka i sramota za tamošnje pravosuđe!

20.10.2022

11:59

0

Udovica čuvenog pevača ne krije koliko ju je ovo povredilo, ali objašnjava kako je ovaj ishod bio i očekivan

Goca posle odluke da Šabanovom ubici kazna bude smanjena: I sami pišu kako je ovo bruka i sramota za tamošnje pravosuđe!
Goca Šaulić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Gordana Šaulić, udovica Šabana Šaulića, ne krije koliko je razočarana odlukom nemačkog suda da se Turčinu Alsinu Leventu smanji kazna. On je, naime, kriv za pevačevu kao i smrt Mirsada Kerića. Danas, kazna mu je smanjena za tri meseca za ubistvo iz nehata, ugrožavanje sigurnosti u saobraćaju, te upravljanje vozilom vez dozvole.

Goca je ovaj potez tamošnjeg Okružnog suda nazvala bednim, a u razgovoru za „Pink.rs" je ispričala, pak, kako je istu svakako i očekivala. Njihova žalba je, naime, bila odbijena u startu, a Turčin se „provukao" kao njihov državljanin.

Šaban Šaulić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Videla sam, šta da vam kažem? To je toliko bedno, ali je i sama presuda. To je ispod svake časti, ljudskosti i dostojanstva za dva života i jednog invalida, strašno! A ovo sada... Našu žalbu su odbili u startu, zato što smo mi tražili više, oni su žalili, tako da smo očekivali ovakav ishod - počela je ona za pomenute medije, pa dodala:

- Znate kako, znala sam da će mu verovatno izaći u susret, on je ipak njihov državljanin. Tu se sve svodi na to. Međutim, jedino što mogu da kažem da je neka satisfakcija jeste ta da je jedan nemački list najiskrenije i najkorektnije napisao da je to sramota i bruka za nemačko pravosuđe. Moraću da razgovaram sa advokatom, ali mislim da mi nemamo više prava na bilo kakve žalbe.

Alsin Levent, Printscreen Instagram/ LeventAlsin
 

Ona je zatim priznala da ju je ovo, ipak, veoma pogodilo.

- Koliko god očekujte neke stvari, opet vas pogodi. Šta to znači, sedneš u kola drogiran, pijan, bez vozačke sa dva, tri puta većom brzinom od dozvoljene i ubiješ dvoje ljudi i jedno unakaziš, to pokazuje da sistem dozvoljava da svako može nekog da usmrti i da ne odgovara za to. Jedna velika tragedija koje je zadesile tri porodice. Rekla bih svašta, ali eto, da ne govorim sada nešto što ne bi trebalo - zaključila je Šabanova udovica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike