Jovana Jeremić sprema knjigu "jovanizama": Voditeljka ekskluzivno otkrila jedan koji do sada niste čuli!

14.10.2022

18:45

0

Voditeljka je za 24sedam ispričala kako nastaju njene "umotvorine"

Jovana Jeremić sprema knjigu "jovanizama": Voditeljka ekskluzivno otkrila jedan koji do sada niste čuli!
Jovanizmi (13) - Copyright Instagram printscreen/jovanajeremic

Voditeljka Jovana Jeremić, ili kako sebe još voli da naziva, „mala koja čini čuda“, mesecima unazad najavljuje knjigu koja će biti zbirka njenih izjava, poznatijih kao „jovanizmi. I dok knjiga ne stigne, ona svoje izreke, po kojima je dobro poznata, objavljuje na Instagramu, a za 24sedam je ekskluzivno otkrila i jedan više. 

- „Mora da se zna ko je dijamant, a ko fejs ap“, „Nisam savršena, original sam“, „Brinu o tome da li su im tašne fejk, a to što im životi jesu, to niko ništa“, „Pre podne Hurem, posle podne Putin“, „Bolje da se uhvatila za dalekovod nego za mene“, „Uvek jedina, nikad prva, druga, samo jedina i glavna“, „Ko tebe ostavi za kasnije, ti njega ostavi za nikad“, „Dan prođe, Jovana nikad“, „Bolje ljubim, nego što kuvam“, „Prvo svoja, pa tek onda kvalitetno nečija“, „Lepotica, a zver“, „Najbolji Fotošop je ljubav“. 

Ali to nije sve, Jeremićeva je ekskluzivno za 24sedam otkrila da će knjigu "jovanizama" objaviti naredne godine i otkrila nam jedan novi, koji će se tamo sigurno naći. 

Antonio Ahel/ATAImages
Jovana Jeremić

- Ljudi u odelima izgledaju poprilično uspešno, sve dok ne shvatiš da oni u stvari rade za ljude u pidžamama - rekla nam je Jovana, pa otkrila kako nastaju njene izreke i na koju je najponosnija.

- Na osnovu mojih životnih situacija, "jovanizmi" su sve ono što sam ja preživela. Svi Jovanini "jovanizmi" su tačni. Koliko god oni delovali komercijalno, poput „Brinu o tome da li su im tašne fejk, a to što im životi jesu, to niko ništa“, oni su najrealniji. Moj omiljeni je: „Verujem sebi, ne zato što sam donosila ispravne odluke, već zato što sam preživela one pogrešne“. To je toliko jako, životno i toliko je moje. Dešavalo se i meni da donosim loše životne odluke, ali poenta je u preživljavanju. Nikad nisam promenila svoj stav. Jednog dana će biti i knjiga. Kad sredim svoj život, eto sledeće godine će knjiga biti definitivno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike