Tviteraši urnisali Karleušu jer je oslovila Cecu sa „Redžepova”: Vređa ljude, optužuju je da je rasista (FOTO)

17.10.2022

16:56

13

Korisnici društvenih mreža smatraju da je Jelenin komentar na račun Ražnatovićke neprimeren

Tviteraši urnisali Karleušu jer je oslovila Cecu sa „Redžepova”: Vređa ljude, optužuju je da je rasista (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša danas je dala svoj sud povodom emitovanja muzičkog šou programa „Zvezde Granda” na televiziji Pink i tu priliku iskoristila da pecne svoje nekadašnje kolege iz žirija, a svoju ljutu rivalku, Cecu Ražnatović, oslovi sa Redžepova, zbog čega je naišla na osude korisnika društvenih mreža. 

Naime, tviteraši su na ovoj socijalnom platformi prozvali pevačicu, zbog neprimerenog komentara upućenog Ražnatovićki.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Sada će im Milica M. dati „eksluzivni termin" radnim danom od 22 časova, a prekidaće ih uživo uključenjima iz Zadruge jer će svakako to biti mnogo zanimljivije od lepote i humora Viki i Đorđa D. ( sem ako Redžepova C. ne progovori na engleskom) - napisala je Karleuša u svom stilu, a komentari na Tviteru su se samo nizali: 

- „Da li Karla shvata koliki ispada rasista što Cecu sad stalno oslovljava sa „Redžepova”, na stranu što je to inače vrlo ružno prema sad već pokojnim koleginicama”, „Žena toliko želi da bude deo američkog šoubiza i tvrdi da nije za naše prostore, a da ima jednu ovakvu epizodu, Ameri bi je kenslovali gore od Srba”, „Žena dan-danas misli da vređa ljude tako što ih proglašava Romima ili Muslimanima. Paćenica”, „Setimo se da je Seku zvala Zuhra, zar to isto nije bilo vređanje na nacionalnoj osnovi” - bili su neki od komentara tviteraša.

 

Povodom ovoga kontaktirali smo Karleušinog PR za odnose sa javnošću, kako bismo saznali zbog čega je uputila ovakav komentar Ceci i zašto je oslovljava sa Redžepova, ali odgovor nismo dobili.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike