Saša Popović odgovorio Karleuši na prozivke oko gledanosti "Zvezda Granda": Ona to radi iz revolta! (VIDEO)

26.09.2022

12:35

1

On se obratio novinarskim ekipama, za razliku od nekolicine članova žirija koji nisu želeli ni da se fotografišu

Saša Popović odgovorio Karleuši na prozivke oko gledanosti "Zvezda Granda": Ona to radi iz revolta! (VIDEO)
zvezde_granda_26092022_0136 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Popović obratio se medijima ispred studija u Košutnjaku, gde danas počinje snimanje nove, 16. po redu, sezone "Zvezda Granda", a svi su s razlogom očekivali da čuju gde je zapelo oko predstojećeg emitovanja ovog muzičkog takmičenja.

Naravno, novinari nisu mogli a da ne pitaju Sašu da prokomentariše i stavove Jelene Karleuše o navodnom lošem rejtingu otkako je u šou stigla Ceca Ražnatović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Jelena Karleuša takve izjave daje iz revolta, ali mi smo i dalje najgledaniji - rekao je Popović, a zatim objasnio da su pregovorio oko emitera predstojeće sezone još uvek u toku, te da ne odlučuje on na kojoj televiziji će se prikaziivati "Zvezde Granda" ubuduće.

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Karleuša

Na pitanje zašto toliko dugo traju pregovori oko nove televizije, ponovio je da on "o tome ne odlučuje".

Podsetimo, čitava fama nastala je početkom septembra kada je u medije dospela ingformacija da Grand pregovara sa drugom televizijom o daljem emitovanju takmičenja, odnosno da može da se desi da to više neće biti Prva TV. Informacije do kojih je došao 24sedam ukazuju na to da bi štafetu mogao da preuzme i Pink televizija, međutim niko od predstavnika ovog muzičkog takmičenja ne žele da kažu zašto je došlo do problema. Naročito je pažnju javnosti privukla informacija da će se emisija Nikad nije kasno emitovati na Prvoj, u istom terminu u kom su se prikazivale nekad "Zvezde Granda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike