Tviteraši nemilosrdni prema estradi: Ceca i Lukas u fokusu! (FOTO)

10.10.2022

18:45

0

Noviteti iz života poznatih brzo su se našli u trendingu poznate društvene mreže i nema koga nisu nasmejali

Tviteraši nemilosrdni prema estradi: Ceca i Lukas u fokusu! (FOTO)
estrada profimedia-0632536584 copy - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pojedine poznate ličnosti su se u poslednjih nekoliko dana našle na vrhu trending liste na društvenoj mreži Tviter. Što zbog noviteta iz života, tako i zbog sličnosti s drugim poznatim imenima - fotografije samo nastavljaju da se prenose i drže punu pažnju javnosti.

Prinova u porodici Ražnatović

Ceca Ražnatović svakako je u fokusu. Sa jedne strane, startovao je „Ceca show", a sa druge, njen sin Veljko je sa suprugom Bogdanom otkrio da će se kroz oko šest meseci ponovo ostvariti kao roditelji.

Mladi bokser je na Instagramu poručio da će njihov drugi sin po rođenju dobiti ime Krstan, a to je mnoge iznenadilo, jer je prvencu dao ime po svom ocu Željku, te se očekivalo da će nastaviti tradiciju. Kako ipak neće biti tako - tviteraši su brzo našli za shodno da je vreme za šalu.

- Kako Krstan od Svetlana? - postala je jedna od glavnih tema, akonto dobro poznatog pitanja Cecine rivalke Jelene Karleuše, upućene kolegiici Dari Bubamari („Kako Dara od Radojka").

Dok nepoznati tviteraš nije priložio značenje imena Krstan i priveo raspravu kraju, bilo je i onih koji su predlagali da se dečak nazove Svetlan, po Veljkovoj poznatoj majci.

Ceca i Veljko Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Lukas van Gog?

Pošto se pojavila montaža kao „dokaz koliko Aca Lukas i Vinsent van Gog" liče, malo je bilo onih koji su uspeli da se ne nasmeju. Dok se pevač oporavlja u bolnici pred spektakl koji je najavljen za sam početak novembra, fanovi na sve načine pokazuju koliki je on za njih umetnik. Kao i oko „Evrosonga", podsećanja radi, pevač je završio na jednom od najpoznatijih umetničkih dela, samo ovoga puta sam, bez Konstrakte, o čemu više možete čitati na OVOM linku.

„Mislim da je Kusturičina magija u pitanju..."

Poput Cece i Lukasa, veliku pažnju je privukla i strana zvezda Džoni Dep, jer su „oči tviteraša kojima ništa ne promiče" - uočile sličnosti s Milićem Vukašinovićem i Borom Čorbom. Stajling glumca svakako odgovara opisu, mnogi bi se složili, kao i izraz lica.

- Džoni Dep postao mutant Bore Čorbe i Milića Vukašinovića preko noći - glasi komentar, ispod kog se mišljenja drugih i danas nižu.

Dok jedni tvrde kako je Džoni ka tome ve godinama išao, drugi veruju da je Kusturica u sve nekako umešao prste, pa „okrivili" i rakiju.

Nema šta da krije

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, iznenadila je pošto je bez ustručavanja podelila da svakodnevno masturbira i po nekoliko puta na dan. To je najpre učinila, sudeći po tvitu, u prilično mladom društvu, a kako je snimak ubrzo otišao u etar - tviteraši nisu odoleli a da se time ne pozabave.

 

 

Šta više, počela su i šuškanja da flertuje s momkom pored sebe, a sve to možete pogledati u galeriji koja sledi.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike