Karleuša otkrila zašto je napustila "Zvezde Granda" kao i uslove za povratak: Morali bi da mi daju 500.000 evra i da sedim pored Cece!

01.10.2022

11:51

5

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sve iznenadila konačnim priznanjem o sumi koju je dobijala, te zahtevala od Popovića

Karleuša otkrila zašto je napustila "Zvezde Granda" kao i uslove za povratak: Morali bi da mi daju 500.000 evra i da sedim pored Cece!
Screenshot_1 - Copyright 24sedam/M.M./ATAImages

Već godinama unazad u strogoj tajnosti se čuvaju visine honorara članova žirija takmičenja "Zvezde Granda", dok su pojedini govorili i da za ovaj posao nisu plaćeni. Ipak, javnost misli drugačije, a sada je i sama Jelena Karleuša potvrdila medijska pisanja da je upravo zbog rasprave o svom honoraru i napustila ovo takmičenje.

Naime, kako je pisao Kurir, Karleuša je za novu, odnosno aktuelnu sezonu takmičenja potraživala od Saše Popovića 190.000 evra, međutim, kako im je to bilo previše - napustila je šou. Umesto nje je došla Ceca Ražnatović, piše dalje ovaj list i to za cifru od 100.000 evra po sezoni.

Karleuša se sada tim povodom oglasila na Instagramu gde je osim o visini honorara progovorila i o uslovima pod kojim bi se vratila u ovaj muzički šou program.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše na Instagramu

- Ovo je dokaz koliko sam uvek bila skromna. Ja, mala namučena sirotica. Ali, sada kada je šou uništen, morala bih da dobijem bar 500.000 kako bih bila raspoložena i uspela da vratim gledanost! - napisala je JK time potvrdivši ove navode, a nije joj promaklo i da još jednom potkači svoju večitu rivalku Svetlanu Cecu Ražnatović.

- Moj drugi uslov bi bio da pored mene sedi Ceca Redžepova! - završila je Karleuša u svom stilu.

Podsećanja radi, prema tvrdnjama pomenutog portala, Marija Šerifović navodno po sezoni u Zvezdama Granda dobija 80.000 evra, dok Ana Bekuta i Viki Miljković zarađuju po 50.000 evra. Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David će na kraju sezone biti teži za 40.000 evra, dok Snežana Đurišić radi za platu, s obzirom na to da je na funkciji muzičkog urednika u "Grandu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike