Ovo je za cenzuru! Karleuša nadmašila samu sebe: Pozira u tesnom bodiju koji joj jedva prikriva intimne delove!

17.10.2022

07:50

0

Autor: Marija Mitić

Komentarisanje na Instagramu je zabranila, a ožiljke kojima se do juče ponosila, se trudi da sakrije rukama

Ovo je za cenzuru! Karleuša nadmašila samu sebe: Pozira u tesnom bodiju koji joj jedva prikriva intimne delove!
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša i dalje uspeva da nas iznenadi novim stajlinzima i izdanjima, iako do sada nema u čemu je nismo videli. Kontroverzna pevačica sada je, međutim, nadmašila i samu sebe, kada se za poziranje na Instagramu utegla u tesan kompletić.

Naime, reč je o tanga-sako bodiju u kojem je po ko zna koji put pokazala zadnjicu, međutim, ono što je sada svima "upalo u oči" jeste zapravo njegov jako uzan prednji deo. Gaćice bodija su joj se toliko urezale u međunožje, da su jedva prekrile intimne delove.

Instagram printscreen/karleusastar
Jelena Karleuša

Kako izgleda u ovom nesvakidašnjem komadu, pevačica je uslikala sa svih strana, međutim, verovatno sita negativnih kritika, ona je onemogućila komentarisanje ovog videa od strane Instagram korisnika. Ono što je takođe zanimljivo, jeste da JK na snimmku šakama prikriva ožiljak od carskog reza, kojim se do juče ponosila.

- Znam da zumirate da biste videli moje ožiljke od carskog reza. I to ne jedan, nego tri (dva od porođaja i jedan kad sam skidala benigni tumor). Ne bi mi smetalo da ih imam i još. Nikad ne krijem svoje ožiljke, ponosna sam na njih. Ožiljci na telu i duši su ono što nas čini onakvima kakvi smo. Unikatni  - rekla je ona nedavno, međutim, sada je ipak odlučila da ih prekrije rukama.

Jelenin vruć video pogledajte OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike