Žiri "Zvezda Granda" se oglasio uoči potpisivanja novog ugovora: Evo šta su rekli o prelasku na Pink (FOTO)

14.10.2022

15:32

0

Autor: Marija Mitić

Pored ovog šou-a, gledaoci će na ružičastoj televiziji ubuduće gledati i emisiju Praktična žena kao i ostale Grandove formate

Žiri "Zvezda Granda" se oglasio uoči potpisivanja novog ugovora: Evo šta su rekli o prelasku na Pink (FOTO)
1665755260992 - Copyright Grand/Promo

Danas su čelnici Pink televizije kao i muzičkog šou takmičenja "Zvezde Granda" potpisali ugovor o novoj saradnji. Za medije je saopšteno da će se ove godine popularni šou emitovati na ovoj televiziji. Članovi žirija zbog toga potpisuju nove ugovore, a Popović ovaj "transfer emisije" nije želeo mnogo da komentariše.

- Mene su zvali, ja sam iz Milana krenuo jutros, ne znam o čemu se radi - rekao je Popović kratko za medije pri ulasku u zgradu Pinka.

Ubrzo, nakon njega stigla je i Ceca Ražnatović koja je navijala da šou pređe na Pink.

- Navijala sam za ovu promenu, smatram da najgledaniji format treba da bude na najgledanijoj televiziji - rekla je Ceca.

Đorđe David, takođe, kao ni ostali članovi žirija, nije želeo da komentariše potpisivanje novih ugovora, ali je iskoristio priliku da se našali.

- Došao sam jer nam daju svima po automobil i stan u centru Beograda - šaljivo je rekao David za Blic.

Pored Zvezda Granda, gledaoci će na Pinku ubuduće gledati i emisiju Praktična žena kao i ostale Grandove formate.

Žiri koji je i prošle godine radio sa kandidatima i osvojio srca publike, sešće u svoje fotelje i ovoga puta: Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković. Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj sezoni neće biti produkcijskog žirija u kome će biti Mili i Snežana, već će njih dvoje biti ravnopravni sa kolegama iz stručnog žirija. U ovoj sezoni za učešće u takmičenju prijavilo se čak 7.000 kandidata.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike